به گزارش بولتن نیوز، 'رسول دیناروند' معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که برای رایزنی با مراکز تحقیقاتی سنگاپور به این دولت – شهر سفر کرده بود روز جمعه در کوالالامپور گفت: علاقه مندی کشورهای خارجی برای سرمایه گذاری در ایران بسیار زیاد است و پس از توافق هسته ای این علاقه نشان داده شد.
وی گفت که مذاکرات اقتصادی دولت همزمان با مذاکرات سیاسی با طرف های مختلف آغاز شد و سیاست دولت جذب سرمایه های خارجی برای رونق تولید و ایجاد اشتغال در داخل است.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد که هدف اولیه این وزارتخانه در راستای سیاست های دولت جذب دو میلیارد دلار سرمایه خارجی در حوزه سلامت شامل تولید دارو، تجهیزات پزشکی و خدمات سلامت مانند توسعه مراکز درمانی و بیمارستانی طی سه تا چهار سال آینده است که این امر نیز میسر می باشد.
وی گفت که این میزان جذب سرمایه خارجی برای حوزه سلامت، بخش های تولید و ایجاد زیرساخت های درمانی، آموزشی و پژوهشی را نیز شامل می شود.
دیناروند با اشاره به سیاست های دولت برای توسعه تولید، گفت که وزارت بهداشت نیز تولید را مدنظر دارد و بدنبال توسعه واردات نیست، بلکه می خواهد توان ارائه خدمت و تولید را در داخل کشور افزایش دهد و هدف دولت نیز با توجه به مشکلات جدی اقتصادی و مساله بیکاری در کل جذب سرمایه 200 میلیارد دلاری طی چند سال آینده است.
وی گفت که برای حل این معضلات و رسیدن به رشد اقتصادی هشت درصدی که هدف برنامه ششم است، کشور نیازمند سرمایه گذاری های عظیم است که بخش سلامت نیز در این راستا حرکت می کند.
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد که این وزارتخانه برای توسعه بخش سلامت از سرمایه گذاری خارجی حمایت می کند و خوشبختانه استقبال خوبی از سوی کشورها و شرکت های خارجی در تمام زمینه های دارویی، تجهیزات پزشکی و مراکز آموزشی - پژوهشی و درمانی صورت گرفته است.
وی گفت که کشورها و شرکت های خارجی اکنون پیگیر این موضوع در ایران هستند و هماهنگی های لازم با وزارت صنعت، معدن و تجارت و دیگر بخش های دولت انجام شده است.
رئیس سازمان غذا و دارو در مورد حل مشکل داروهای خاص در دوره پساتحریم نیز گفت: ایران به طور مستقیم مورد تحریم دارو قرار نگرفت و غربی ها هم ادعا می کنند تحریم دارویی نشدیم، اما تحریم های بانکی و معضلات ناشی از نقل و انتقال پول باعث شد بحران داروهای خاص در کشور ایجاد شود.
وی گفت با استقرار دولت جدید بحران داروهای خاص نیز حل شد و دولت یازدهم در چهار ماهه نخست با مهار بحران دارویی، هزینه های سنگین دارویی را کنترل کرد.
دیناروند در پایان گفت که در 18 ماه پس از مهار بحران دارو، شاهد کاهش قیمت ها بودیم و با حمایت دولت هزینه های درمانی بیماران خاص و صعب العلاج کاهش یافته و اکنون در شرایط مطلوبی قرار داریم.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وبسايت بولتن ، تاریخ انتشار جمعه 16 مرداد 1394، کد مطلب: 281831 : http://www.bultannews.com
ن.ف83
ن.ف83
مثال در عمل های قلبی در خاور میانه وبعضا در اروپا یک هستیم
در رفع ببیماری های کم خونی
م.ص76