پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۸۳۱۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰
نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که مصرف مواد غذایی سرخ کردنی حتی اگر به اندازه اندک باشد ریسک بروز بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

شعار سال: به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که مصرف مواد غذایی سرخ کردنی حتی اگر به اندازه اندک باشد ریسک بروز بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، مصرف غذاهای چرب و سرخ‌کردنی هر روز بیشتر از قبل می‌شود و این درحالیست که فعالیت فیزیکی افراد کاهش یافته است.

این پژوهش که توسط محققان دانشگاه بوستون صورت گرفته نشان می‌دهد، مصرف غذای سرخ‌کردنی حتی اگر یک بار در هفته باشد ریسک بروز بیماری‌ایه قلبی و در نهایت مرگ زودرس را بیشتر می‌کند.

مصرف غذاهای سرخ کردنی مانند سیب‌زمینی و همبرگر با افزایش نرخ چاقی و ابتلا به فشارخون بالا همراه است که این دو عامل خود منجر به بروز بیماری‌های قلبی و عروقی متعدد می‌شوند.

دانشمندان دانشگاه بوستون تأکید می‌کنند: غذاهای سرخ شده دارای کالری و چربی بسیار زیاد هستند؛ با گذشت زمان، این موضوع می‌تواند موجب مسدود شدن شریان‌ها و درنهایت ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت مشرق، تاریخ 13 تیر 98، کد مطلب: 972094:www.mashreghnews.ir


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۳
0
1
مگه می شه نخورد؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۹
0
0
خیلی سخته فرهنگ تغذیه ای رو عوض کردن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین