پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۱۴۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۵
معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در واکنش به شایعات کمبود دارو در کشور گفت: در حال حاضر هیچ کمبود دارویی نداشته و ایران در تولید دارو به خودکفایی کامل رسیده است.
شعارسال: ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در واکنش به شایعات کمبود دارو در کشور اظهار داشت: در حال حاضر هیچ کمبود دارویی در کشور نداریم.

وی افزود: این اطمنیان خاطر را به مردم می‌دهیم که اکثر داروهای ضروری بیش از شش ماه و بعضاً بیش از یک‌سال ذخیره‌سازی شده است.

معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: آنچه گاهی مردم احساس کمبود دارو کرده مربوط به داروهایی بوده که به خودکفایی رسیده و تولید داخلی‌مان صددرصد است و قاعدتاً اجازه ورود داروی خارجی را نمی‌دهیم.

حریرچی گفت: دانشمندان بومی انواع داروهای اصل و باکیفیت را تولید کرده و مردم می‌توانند نیازهای خود را برآورده کنند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار: 5 آبان 1398 ، شماره خبر: 2127659 ، www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۵
0
0
این از اون دروغهای درجه یک ایران 20 سال دیگه هم در عرصه دارو خودکفا نمیشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین