پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۸۹۸۴
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۸

انتقال کرونا ویروس از طریق فاضلاب

به تازگی ویروس کرونا در فاضلاب‌های شهری کشف شد و این مسئله می‌تواند یک عامل وحشتناک برای چرخش بیشتر این بیماری در شهرها و ظهور مجدد آن باشد.

شعار سال: دانشمندان هلندی توانستند پیش از گزارش موارد ابتلا به بیماری کووید-19، ویروس کرونا را در فاضلاب یک شهر پیدا کنند.

گفتنی است که افزایش چرخه این عامل بیماری‌زا در جوامع، باعث افزایش جریان یافتن آن در سیستم فاضلاب می‌شود.

محققان اذعان داشتند که این مسئله می‌تواند هشداری جدی برای ظهور و پیدایش مجدد ویروس کرونا در شهرها باشد.

دانشمندان هلندی توانستند پیش از گزارش موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹، ویروس کرونا را در فاضلاب یک شهر پیدا کنند.

گفتنی است که افزایش چرخه این عامل بیماری‌زا در جوامع، باعث افزایش جریان یافتن آن در سیستم فاضلاب می‌شود.

محققان اذعان داشتند که این مسئله می‌تواند هشداری جدی برای ظهور و پیدایش مجدد ویروس کرونا در شهر‌ها باشد.
 
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری اقتصاد آنلاین،تاریخ انتشار:13فروردین1399،کد خبر:428137،www.eghtesadonline.com

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین