پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۹۷
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰
همزمان با تدوین سناریوی افزایش ۲۵ هزار مگاواتی تولید برق ایران در دوران پساتحریم، یک واحد جدید نیروگاهی با ظرفیت تولید ۷۵ مگاوات برق پاک در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

شعارسال : در حال حاضر ظرفیت تولید برق ایران به حدود ۷۴ هزار مگاوات افزایش یافته که احداث ۲۵ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی یکی از سیاست‌های کلیدی صنعت برق ایران در دوران پساتحریم است.

تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی، کاهش تلاف و ارتقای راندمان شبکه تولید، انتقال و توزیع برق، افزایش ظرفیت تولید برق پاک با راه‌اندازی واحدهای نیروگاهی برق بادی و خورشیدی و هوشمندسازی شبکه برق از دیگر سیاست‌های برقی ایران در دوران لغو تحریم‌ها است.

بر این اساس همزمان با تدوین برنامه‌های جدید افزایش ظرفیت تولید برق، با راه اندازی یک واحد جدید نیروگاهی ظرفیت تولید انرژی الکتریکی ایران افزایش یافت.

وزارت نیرو با انتشار گزارش کوتاهی، اعلام کرد: با راه‌اندازی واحد دوم نیروگاهی مارون در استان خوزستان، ظرفیت تولید این نیروگاه از ۷۵ مگاوات به ۱۵۰ مگاوات افزایش یافته است.

امیر قزلباشان سرپرست معاونت طرح و توسعه سد و نیروگاه مارون با بیان اینکه این نیروگاه پیش از این با قدرت ۷۵ مگاوات در حال بهره‌برداری بود که با افتتاح فاز دوم این نیروگاه، ظرفیت آن به ۱۵۰ مگاوات افزایش یافت، گفت: با بهره‌برداری کامل از آن در زمان پیک مصرف شبکه برق سراسری، با تولید سالیانه ۳۸۰ گیگاوات ساعت نقش مهمی در جلوگیری از بروز اختلال در شبکه برق کشور خواهد داشت.

وی تصریح کرد: در مرحله سنکرون و اتصال به شبکه سراسری برق کشور، با هماهنگی همه جانبه مرکز دیسپاچینگ ملی صنعت برق و پس از انجام تست‌های مورد نیاز روی سامانه‌های اصلی و کمکی نیروگاه شامل تجهیزات توربین، ژنراتور، گاورنر، سیستم تحریک، شیر پروانه ای، ترانسفورماتورهای قدرت و کمکی، سامانه حفاظت و سایر سامانه‌های جانبی مکانیکی، هیدرومکانیکی و الکتریکی واحد، عملیات حساس اتصال به شبکه سراسری انجام شده است.

طرح سد و نیروگاه مارون در فاصله ۱۹ کیلومتری شمال شرق بهبهان واقع شده که در قالب پروژه مطالعات اولیه تامین نیازهای آبی اراضی کشاورزی شامل ۵۵ هزار هکتار از اراضی دشت‌های چهارگانه بهبهان، جایزان، خلف آباد و شادگان اجرا شده است.

این طرح در سال ۱۳۶۵ با هدف تولید برق و کنترل سیلاب پس از شروع بهره برداری از واحد اول نیروگاه درسال ۱۳۸۳، هم اکنون واحد دوم این نیروگاه نیز به مرحله بهره‌برداری رسیده است

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وبسایت خبر‌فارسی ، تاریخ انتشار جمعه 15 آبان 1394 ، کد مطلب : 14785220 : www.khabarfarsi.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین