پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۴۵۵۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۸
دکتر جلال کریمی گفت:با توجه به این تصمیم از این پس در صورت برگزاری هرگونه مجلس عروسی، ترحیم، تولد و ... حتی به صورت خانگی در صورتی که فردی در جریان برگزاری این مراسم‌ها به کرونا مبتلا شود، تمام هزینه‌های درمان و عوارضی که در زمینه بیماری برای وی پیش می‌آید تا رسیدن به بهبودی کامل بر عهده صاحب مجلس است.

شعار سال:دکتر جلال کریمی اظهار داشت: با توجه به این تصمیم از این پس در صورت برگزاری هرگونه مجلس عروسی، ترحیم، تولد و ... حتی به صورت خانگی در صورتی که فردی در جریان برگزاری این مراسم‌ها به کرونا مبتلا شود، تمام هزینه‌های درمان و عوارضی که در زمینه بیماری برای وی پیش می‌آید تا رسیدن به بهبودی کامل بر عهده صاحب مجلس است

وی ادامه داد: افزون بر این، صاحبان مجالس عروسی و عزاداری در شهرستان فسا باید دیه فردی را که به دلیل شرکت در اینگونه مجالس به کرونا مبتلا شده و بر اثر این بیماری فوت کرده است، پرداخت کنند.

کریمی، با اشاره به تشدید بحران کرونا در شهرستان فسا، برای قطع زنجیره انسانی انتقال این ویروس بر موضوع خودداری شهروندان از برگزاری مراسم جمعی و دورهمی تاکید کرد.

شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد. 

بر اساس آخرین آمار اعلام شده تا ظهر امروز (هفتم تیرماه 99) تاکنون ۲۲۰ هزار و ۱۸۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۲۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۰ هزار و ۳۶۴ نفر رسیده است.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار 7 تیر    99، کد خبر: 83835432،www.irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
0
0
اگر اين تصميم به صورت همگاني در كل كشور اجرايي بشه مطمئن باشيد هيچ كس نميتونه و نميخواد كه اين مراسم رو برگزار كنه و سو تفاهم ها هم كمتر ميشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۳
0
0
این قانون ها نمیتونه به جایی برسه فقط تهدید هست الان از کجا معلوم طرف تو اون مراسم عزا کرونا گرفته و بعد هم مرده؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین