وی اظهار کرد: در این رابطه یک هزار و 401 نفر آموزش دیدند که هم اکنون 350 مورد از این طرح ها فعال ومشغول به کار هستند.
زمانی با بیان اینکه در سال جاری یک هزار و 90 طرح در دستور کار قرار دارد، افزود: در نیمه اول سال 326 طرح اجرایی با اعتباری بالغ بر 6میلیارد تومان تسهیلات درحال فعالیت می باشد.
وی یادآور شد: مجموع اعتبار استان 14 میلیارد و 200 میلیون تومان است که 10 میلیارد و 200 میلیون آن به حساب استان واریز شده و چهار میلیارد باقی مانده به زودی واریز خواهد شد.
مدیر قرارگاه جهاد اقتصادی سازمان بسیج سازندگی تصریح کرد: پیش بینی می شود که یک هزار و 90 کارگاه راه اندازی شود وبرای بیش از دو هزار نفر اشتغال زایی شود.وی با بیان اینکه بسیج سازندگی استان هرمزگان در عرصه های اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی فعالیت دارد، اظهار کرد:اقتصاد مقاومتی شامل پرورش ماکیان، دام سبک و سنگین، پرورش ماهی در کنار چاههای کشاورزی و پشت سدهای بلااستفاده ، پرورش میگو در تیاب و سیریک، تولید کود غیرکمپوست در کنار زراعت های کوچک، کشت داربستی، تولید علوفه و کشت گیاهان دارویی است.
زمانی ادامه داد: بخش های صنایع تبدیلی شامل خشک کردن، پودر کردن، روغن گیری ، اسانس گیری، تهیه شوری جات، مربا، شربت و فرآورده های لبنی می باشد.
وی اولویت استان براساس شرایط منطقه را در زمینه پرورش دام و کشت داربستی دانست و اظهار کرد: نواحی میناب، رودان و حاجی آباد به دلیل شرایط مناسب کشاورزی بیشترین فعالان عرصه اقتصاد مقاومتی را تشکیل می دهند.
مدیر قرارگاه جهاد اقتصادی سازمان بسیج سازندگی هرمزگان اولین معیار دریافت تسهیلات را داشتن مکان مناسب برای انجام عرصه فعالیت دانست و خاطرنشان کرد: وام های 15 میلیون تومانی اقتصادی با ضامن کارمند و بدون نیاز به نامه کسر حقوق ارائه می شود و متقاضیان می توانند برای اطلاع بیشتر از جزییات به سایت بسیج سازندگی و یا بسیج های سازندگی شهرستان ها مراجعه کنند.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وب سایت هرمز، تاریخ انتشار یکشنبه 10 آبان 1394 ، کد مطلب : 235945 : www.hormoz.ir