پایگاه خبری تحلیلی شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 24
کد خبر: ۳۰۰۴۴۸
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۷
مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه لیمو به صورت محدود در کشور کشت می‌شود، گفت: آبلیمو در کارخانه از کنسانتره تولید می‌شود و از لحاظ خاصیت با آب‌لیموهای خانگی تفاوت چندانی ندارد.

شعار سال : دکتر محمدحسین عزیزی با اشاره به شایعاتی که در خصوص برخی فراورده های غذایی وجود دارد، اظهار کرد: اغلب شایعاتی که در مورد مواد غذایی فراوری شده در کارخانجات مطرح می‌شود، غیر کارشناسی و عوامانه است، چراکه سازمان غذا و دارو بر محصولات و فراورده‌های تولیدی کارخانجات نظارت مستمر دارد.

وی افزود: دو نوع آبلیمو داریم که یکی به صورت خانگی از لیموی تازه تهیه و دیگری به صورت کنسانتره فراوری می‌شود، با توجه به محدودیت در کشت لیمو و قیمت نسبتا بالای آن در کشور، آب‌لیموهای موجود در بازار بیشتر از کنسانتره وارداتی تولید می‌شوند.

وی با بیان اینکه کنسانتره همان عصاره غلیظ میوه‌هاست، عنوان کرد: کنسانتره در کارخانه‌ها فرموله شده، رقیق و فراوری می‌شود که از لحاظ خاصیت تفاوت چندانی با نمونه‌های خانگی ندارد.

دکتر عزیزی با اشاره به اینکه آبلیمو اساسا چه از لیموی طبیعی گرفته شود و چه کنسانتره باشد، در معرض نور و زمان، فاقد ویتامین C بوده و تنها به عنوان چاشنی مطرح است، توصیه کرد بهتر است برای استفاده از فواید لیمو این میوه به صورت تازه مورد استفاده قرار گیرد./

شعار سال ، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت سازمان غذا و دارو ، تاریخ انتشار 25 شهریور 99 ، کد خبر : 17621، ifdana.fda.gov.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین