هنوز هم کسی متوجه نشده است که این تقسیم بندی بر چه اساسی بوده است که شهر خوب ما باید میان دو استان گیر افتاده باشد .
اگر قرار است بودجه ی شهرستان در استان خراسان شمالی بسته شود ، اساسا نمایندگان محترم خراسان رضوی ( شهرستان قوچان ) باید از کدام بودجه و برنامه برای شهرستان فاروج دفاع کنند .
اگر قرار است تمام حقوق شهرمان توسط نماینده ی خراسان رضوی ( شهرستان قوچان ) پیگیری شود ؛ پس چه نیازی به استانداری و مسئولان خراسان شمالی هست .
نمی دانیم و کسی هم توضیحی برای مردمی ندارد که سال های سال است بین دو استان گیر افتاده اند و به همین راحتی قرار است مردم این شهرمان آرای خود را به صندوقی بیندازند که تمام تصمیماتش در استانی دیگر وضع می شوند .
یعنی با تمام بی سلیقگی کاری کرده اند که فاروج بین دو استان دست و پا بزند و باز هم همان داستان تکراری که سال های سال فاروج تغییری اساسی در پیکر خود احساس نکند .
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت خبری ریزه نیوز، تاریخ انتشار: شنبه 26 دی 1394، کد خبر: - ، www.rizehnews.ir