پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 20
کد خبر: ۳۱۵۵۸۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
سهم ناچیز دریاچه ارومیه از بودجه ۱۴۰۰درحالی که احیای دریاچه ارومیه یکی از برنامه‌های مهم رییس جمهوری از ابتدای دولت یازدهم بوده است، اعتبار درنظر گرفته شده برای این دریاچه طی سال ۱۴۰۰، حدود ۴۹۸ میلیون تومان است و به گفته مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه برای اجرای پروژه‌های نرم‌افزاری و ادامه راه نجات دریاچه ارومیه به اعتبارات بیشتری نسبت به بودجه تعیین شده نیاز است.
شعار سال: بر اساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ که هفته گذشته تقدیم مجلس شورای اسلامی شد اعتباری حدود ۴۹۸ میلیون و ۸۰۰هزار تومان برای حفاظت و نجات دریاچه ارومیه درنظر گرفته شده است.

فرهاد سرخوش - مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه - در گفتگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه هزینه‌های لازم برای اجرای پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه ازجمله احداث تصفیه‌خانه‌ها و پروژه‌های انتقال آب با اعتبارات سال ۹۹ تامین شده است، اظهار کرد: اعتبار تعیین شده برای سال ۱۴۰۰ باید صرف اجرای پروژه‌های نرم‌افزاری ازجمله احداث سیستم‌های نوین آبیاری برای اراضی کشاورزی، کشت محصولات کم‌آب‌بر، لایروبی در برخی از رودخانه‌هایی که رسوب کرده‌اند و... شود.

وی ادامه داد: هرچند پروژه‌های سنگین و هزینه‌بر دریاچه ارومیه تا آخر امسال به بهره‌برداری خواهند رسید، اما باوجود این برای اجرای پروژه‌های نرم‌افزاری و ادامه راه نجات دریاچه ارومیه به اعتبارات بیشتری نسبت به بودجه تعیین شده برای سال ۱۴۰۰ نیاز داریم و باید مبالغ بیشتری در طی سال به ستاد احیای دریاچه ارومیه اختصاص پیدا کند.

سرخوش با تاکید بر اینکه حتی پس از رسیدن دریاچه به تراز اکولوژیک در سال ۱۴۰۶، باید هرساله بودجه‌های مشخصی برای حفظ دریاچه ارومیه درنظر گرفته شود، تصریح کرد: اگر در این زمینه کوناهی صورت گیرد دریاچه مجدد با خطر روبه‌رو خواهد شد.

به گفته مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه تاکنون اعتباری حدود ۶۰۰۰ میلیارد تومان - که به ارزش روز حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان است- برای احیای دریاچه ارومیه هزینه شده است.

به گزارش ایسنا، درحال‌حاضر حجم آب دریاچه ارومیه نسبت به سال ۹۳ بیش از ۲.۵ برابر شده و سطح آن نیز ۵۰ درصد افزایش یافته است، اما با این وجود باید ۹ میلیارد مترمکعب آب به دریاچه ارومیه افزوده شود تا به تراز اکولوژیک خود برسد.
 
شعار سال با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از عصرایران،تاریخ انتشار:16آذر1399،کدخبر:759384،www.asriran.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
0
0
خیلی خوه که این همه داریم به محیط زیستمون اهمیت میدیم این نشونه فرهنگ والای ما ایرانی هاست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
0
0
این بودجه ها میتونه زمینه رو برای فعالیت محیط زیست ایران کمی بهتر و بازتر کنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین