شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
شعار سال:متاسفانه از روز چهارشنبه گذشته و پیرو صحبت های آقای ظریف و موضع گیری برخی از شخصیت های سیاسی- نظامی داخلی برای برخورد شدید متقابل، همچنین اخبار مربوط به پهلوگیری زیردریایی آمریکایی در یکی از بنادر کشورهای حاشیه خلیج فارس و اعزام سومین فروند هواپیمای بی 52 آمریکایی به منطقه ، در افکار عمومی شایعه جنگ احتمالی شدت گرفته و حتی در برخی از بازارها مثل بازار موبایل، برخی از فعالین را به تکاپو انداخته است.
بحث را با چند سوال شروع می کنیم:
*** تاکنون چند مورد از شروع جنگ در سال نو مسیحی و تعطیلات کریسمس سراغ دارید ؟ طرف شروع کننده جنگ، به افکار عمومی کشورش چه پاسخی می خواهد بدهد؟(مگر حملات غافلگیرانه احتمالی رژیم صیهونیستی)
*** جنگ در شرایط 60 روز مانده به پایان ریاست جمهوری ، همراه با انواع اختلاف حقوقی بین دو نامزد چه معنایی دارد؟( مگر با توافق هم)
*** آغاز جنگ موردی و مقطعی به هر سطح و میزانی میزان که باشد معنای شروع بحران منطقه ای دارد. جنگ در شرایط رقابت شدید سیاسی- اقتصادی چین و روسیه با آمریکا آیا برای طرف آمریکائی معقول است؟
*** .... .
بر اساس سوالات بالا و سوالاتی همانند انها ، به راحتی می توان درک نمود که شایعه ایجاد شده، از اساس اشتباه و غلط است . اما نکته ای که نباید از آن غفلت کرد، ریشه یابی عناصر داخلی ایجاد کننده و دامن زننده به این شایعه است.
این شایعه به احتمال بالا ، نمی تواند منشا واقعی خارجی داشته و نشانگانی همانند حضور زیر دریایی و اعزام چند فروند بی 52 و اخبار خارجی شنیده شده با عنوان آمادگی آمریکا برای حملات احتمالی تهران برای انتقام گیری خون سردار سلیمانی و ...، قادر به ساخت و پخش شایعه در این وسعت نخواهد بود.
شایعه به احتمال بالا منشا و مصرف داخلی داشته و ضرورت دارد که با قید فوریت اقدام به شناسایی و برخورد با مسببان آن شده و پاسخ مناسب به برهم زنندگان امنیت ملی و عوامل ایجاد تشویش عمومی، داده شود.
اختصاصی پایگاه تحلیلی -خبری شعار سال
حالا دیدی و این ها زدو خورد کردن از این ترامپ دیوونه هیچی بعید نیست
از دل اين شايعه ها تنها شكست سهام ها در بورس براي مردم ميمونه
آمریکا در طول این چهل سال صدبار ایران رو برای روز هاب مختلف تهدید کرده ولی در عمل هیچ غلطی نمیکنه
از این هفته ها زیاد میگذره و این شایعات هم پایان پیدا میکنه
امریکا غلط میکنه بخواد به خاک ما چپ نگاه کنه ایران محکم ایستاده