پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۱۷۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۴

توزیع ۷۷ هزار قطعه بچه ماهی گرمابی در میرجاوه

رئیس اداره شیلات شهرستان میرجاوه از توزیع 77 هزار قطعه بچه ماهی گرمابی در میان پرورش دهندگان ماهی این شهرستان خبر داد.
شعارسال: محمد کول اظهار داشت: بیش از 77 قطعه بچه ماهی گرمابی در 50 استخر پرورش ماهی توزیع شد و اداره شیلات میرجاوه در راستای حمایت از پرورش دهندگان ماهی، اقدام به توزیع بچه ماهی در میان آنها کرده است.

وی افزود: گفت: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب میرجاوه تعداد 77 هزار قطعه بچه ماهی از نوع "آمور یا کپور علف خوار" از مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر ماهیان گرمابی و بومی زهک به این شهرستان منتقل شد.

رئیس اداره شیلات شهرستان میرجاوه خاطرنشان کرد: این ماهی‌ها در بیش از 50 باب استخر دو منظوره پرورش ماهی سطح شهرستان رهاسازی شد و این استخرها علاوه بر پرورش ماهی، برای ذخیره آب کشاورزی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

وی تاکید کرد: ماهیان گرمابی در اواخر اسفند و فروردین ماه برداشت و سالیانه به طور متوسط 40 تن ماهی از سطح استخرهای شهرستان میرجاوه برداشت و روانه بازار مصرف می شود و پیش‌بینی شده، امسال بیش از 70 تن ماهی از سطح این استخرها برداشت شود.

کول اذعان کرد: هر پرورش دهنده ماهی در طول سال به طور میانگین بیش از 8 میلیون سودآوری خواهد داشت و پرورش ماهی نقش مهم و بسزایی در تحقق منویات رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی داردو عملی ترین راهکار در تحقق منویات رهبری و اهمیت دادن به چرخه تولید است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی لادیز، تاریخ انتشار: دوشنبه 26 مهر 1395، کدخبر: ۶۷۷۳، www.ladiez.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
0
0
مگه میرجاوه مشکل آب نداره؟ پرورش ماهی چرا
آخرین اخبار
پربازدیدترین