پایگاه خبری تحلیلی شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۵۱۳۸
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۰
بیش از یک و نیم قرن است که نان محلی قینیچه در تنور داغ خانه‌های بشرویه پخت می‌شود.
شعار سال: نان پای ثابت سفره ایرانی هاست، اما در سفره بشرویه ای‌ها تنوع دیگری دارد.

یکی از شهروندان بشرویه‌ای می‌گوید: از قدیم ۷۰ نوع نان داشته‌ایم که تافتون، شکری، کلوچه، نان شیرین و قینیچه از جمله آن‌ها است.

او ادامه داد: نان قینیچه از ماندگاری و کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

یکی از نانوا‌های بشرویه‌ای می‌گوید: علاوه بر بشرویه ما از شهر‌های مشهد، تهران، بوشهر، یزد و شیراز نیز مشتری داریم.

سلیمانی مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بشرویه گفت: نان خشک محلی بشرویه که در اصطلاح به قینیچه معروف است به دلیل ماندگاری بسیار طولانی و کیفیت بالا در فهرست آثار معنوی کشور به ثبت رسیده است.

استفاده از آرد‌های تهیه شده در آسیاب‌های آبی بشرویه نکته دیگری است که طعم خوش نان‌های این شهر را دو چندان می‌کند.

طعم خوش غذا‌های محلی در کنار نان قینیچه بشرویه لذتی است که آن را تنها در سفره‌های مردم این دیار می‌توان تجربه کرد.
 
تعداد بازدید : 48


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار:۱۴ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر:۷۶۸۵۵۱۷، www.yjc.ir

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از خبرگزاری صدا و سیما، تاریخ انتشار:۹ فروردین ۱۴۰۰، کد خبر:۳۰۶۱۰۲۱، www.iribnews.ir
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین