پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۱۱۵۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۰

لاریجانی باعث شد که «متکی» وزیرخارجه شود

فعال سیاسی اصولگرا نوشت: سال ۱۳۸۴ که دکتر علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی مطرح شد، شرطی برای پذیرفتن این مسئولیت گذاشت و آن، وزیر خارجه شدن همین آقای منوچهرخان متکی بود وگرنه او اگر پشت گوشش را می‌دید، وزیر خارجه شدنش را هم می‌دید.
شعار سال: محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا در واکنش به اظهارات اخیر منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت نوشت: آقای منوچهر متکی، سخنگوی مغازه شورای وحدت اصولگرایان، در اظهارنظری به استقبال از کاندیداتوری آقای رئیسی پرداخته و ضمنا گفته است تحت هیچ شرایطی، دکتر علی ریجانی کاندیدای ما نیست.

گرچه یقین دارم آقای رئیسی حرف او را جدی نمی‌گیرد، اما خاطرم آمد سال ۱۳۸۴ که دکتر علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی مطرح شد، شرطی برای پذیرفتن این مسئولیت گذاشت و آن، وزیر خارجه شدن همین آقای منوچهرخان متکی بود وگرنه او اگر پشت گوشش را می‌دید، وزیر خارجه شدنش را هم می‌دید. بگذریم از اینکه او نتوانست، قدر خدمتی که به او شده بود را بداند و به خاطر عملکردش به ضعیف‌ترین و ناکارآمدترین وزیر خارجه ۱۰۰ سال اخیر تبدیل شد.

برادرمان آقای متکی در دولت بعدی از جو وزارتخارجه هم نخواهد خورد، چه برسد به گندمش!


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته ازدیده بان ایران، تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، کدخبر:۱۰۷۱۰۹، didbaniran.ir
خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سینا
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
0
0
حکایت عجیبی دارد این سیاست ....
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین