پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۴۱۴۳
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۰
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور از تعلیق پروانه فعالیت ۱۵۰۰۰ راننده تاکسی واکسن نزده خبر داد و گفت: کاهش تعداد رانندگانی که واکسن تزریق نکرده بودند نشان می‌دهد، محدودیت‌ها و تعلیق پروانه فعالیت تأثیرگذار بوده است.

شعار سال: مرتضی ضامنی  در تشریح روند اعمال محدودیت و تعلیق پروانه فعالیت رانندگان تاکسی که واکسن نزده اند، گفت: باتوجه به مصوبات ستاد ملی کرونا محدودیت هایی برای افرادی که کرونا مثبت هستند و یا اصلا واکسن نزده اند مصوب شده است. در همین راستا سامانه " ایران من " در مجموعه وزارت کشور فرآیند ارائه استعلام ها را آغاز کرده و به صورت دوره ای گزارش های آن به ما ارائه می شود.


وی افزود: مقرر شد آن دسته از رانندگانی که تاکنون علی رغم اینکه امکان واکسیناسیون فراهم شده، اما واکسن تزریق نکرده اند پروانه فعالیتشان تعلیق شود و این تعلیق ادامه دارد تا زمانی که اقدام کنند و در فرآیند واکسیناسیون شرکت کنند؛ به این ترتیب با شروع طرح، ۲۴ هزار راننده بودند که واکسن نزده بودند که محدودیت ها را اعمال کردیم و پروانه فعالیت آنها تعلیق شد.
 
ضامنی ادامه داد: در گام نخست این تعداد راننده به ۱۸ هزار نفر رسید یعنی رانندگانی که نسبت به تزریق واکسن اقدام کردند پروانه فعالیتشان از حالت تعلیق خارج شده و تعداد رانندگانی که پروانه فعالیت آنها تعلیق شده است به ۱۸ هزار راننده رسید و در گام دوم بر اساس آخرین آمار این تعداد به ۱۵ هزار راننده رسید.
 
وی تاکید کرد: کاهش تعداد رانندگانی که واکسن تزریق نکرده بودند نشان می دهد محدودیت ها و تعلیق پروانه تاثیر خود را داشته و رانندگان نیز به سمت تزریق واکسن رفته اند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تابناک  ، تاریخ انتشار:   11 اسفند 1400، کدخبر: ،www.tabnak.ir،1107383

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین