پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۲۹۵
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۹
مسعود رضا ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که در دفتر استاندار لرستان برگزار شد، اظهار داشت: تاکنون به ۲۰۴ فقره با مبلغ ۳۲۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان که در سامانه بهین‌یاب ثبت نام کرده‌اند، تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است؛ استان لرستان از لحاظ مبلغ پرداختی […]

شعار سال: مسعود رضا ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که در دفتر استاندار لرستان برگزار شد، اظهار داشت: تاکنون به ۲۰۴ فقره با مبلغ ۳۲۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان که در سامانه بهین‌یاب ثبت نام کرده‌اند، تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است؛ استان لرستان از لحاظ مبلغ پرداختی تسهیلات رونق تولید بعد از استان‌های فارس، اصفهان و گیلان رتبه چهارم کشوری را دارد.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان عنوان کرد: این در حالی است که استان لرستان در رابطه با درصد پرداختی تسهیلات رونق تولید رتبه نخست را در کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه استان فارس با ۳۹۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رتبه نخست را کسب کرده است، بیان کرد: استان اصفهان با ۳۴۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و استان گیلان با ۳۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان جایگاه‌های دوم و سوم را از لحاظ مبلغ پرداختی تسهیلات رونق تولید کسب کرده‌اند.

رضا با بیان اینکه استان لرستان در بین سه استان پایلوت اقتصاد مقاومتی از لحاظ مبلغ پرداختی تسهیلات رونق تولید جایگاه خوبی دارد، گفت: تاکنون ۳۲۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات رونق تولید به واحدهای استان لرستان پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۲۲۲ طرح استانی با مبلغی حدود ۱۷۲ میلیارد تومان در مرحله ارجاع به شعبه قرار دارند. ۸۰ فقره طرح و پروژه در مرحله انباشت عقد قرارداد با مبلغی حدود ۷۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان است.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به اینکه در بانک کشاورزی استان ازلحاظ انباشت قرارداد چیزی باقی نمانده است، اظهار داشت: از ۲۰۴ واحدی که تسهیلات رونق تولید دریافت کرده‌اند حدود ۱۳۰ واحد با مبلغی حدود ۳۱ میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان مربوط به بانک کشاورزی استان بوده است. تعهد استان لرستان ۳۰۴ فقره طرح بوده است که در حال حاضر ۱۰۰ فقره طرح با آن فاصله داریم.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تحلیلی خبری ونیزان، تاریخ انتشار 6 آذر 95 ، کد مطلب: 421: www.venizan.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین