شعار سال: روز گذشته رنگ سفید لباس محمود احمدی نژاد، رئیسجمهور اسبق کشور، در مراسم افتتاحیه مجلس خبرگان بحثبرانگیز و تا حدی شائبه ساز شد. دیگر اقدام جنجالی او، نشستن بر روی صندلی ۸۸ بود که برخی این حرکت را به دلیل حوادث سال ۸۸ معنادار توصیف کردند. البته عبدالرضا داوری، فعال سیاسی نزدیک به احمدینژاد ادعا کرده که او را بر این صندلی نشاندهاند. پیشبینی میشد که شکل حضور احمدینژاد در این مراسم بحثبرانگیز شود و همین هم شد.
در این میان آمنه سادات ذبیحپور، خبرنگار صدا و سیما، با ادبیات تندی اعتراض خود به این حرکت احمدینژاد را نشان داد. ذبیحپور با بازنشر عکسی از احمدینژاد در جلسه دیروز در حساب ایکس خود نوشت:به عنوان کسی که هشت سال خبرنگار برنامههات بودم، ازت بیزارم! دوزاری ....
این توییت واکنشهای زیادی در پی داشت و باعث ادعاهایی درباره افشاگری های اخلاقی برعلیه آمنه سادات ذبیح پور شد و خبرنگار جنجالی صدا و سیما ، پس از مدتی توئیت خود را از حذف کرد.
ادعای بحثبرانگیز علی حسینی وکیل احمدی نژاد درباره آمنه سادات ذبیح پور:.
اما ساعاتی بعد از توئیت جنجالی، علی حسینی یکی از وکلای محمود احمدی نژاد در پاسخ به هجمهای که علیه موکلش ایجاد شده با انتشار توئیتی بحثبرانگیز به اعلام بیزاری آمنه سادات ذبیح پور خبرنگار صداوسیما از رئیس جمهوری پیشین ایران واکنش تندی نشان داد و اقدام به صحبت در خصوص برخی مسائل اخلاقی نمود. وکیل احمدینژاد در واکنش به توئیت آمنهسادات ذبیحپور ادعایی درباره رفتار خارج از عرف یک خبرنگار در سفر محمود احمدینژاد به نیویورک (برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل) مطرح کرد. ادعایی که حالا علیه خبرنگار صداوسیما مطرح شده انگار پررنگتر از پیراهن سفید احمدینژاد است. به اندازهای که توئیت نخست حالا از صفحه ذبیحپور حذف شده و او با این حرکت همه چیز را معنادارتر از قبل جلوه میدهد.
عبدالرضا داوری نیز با انتقاد از کلام خانم خبرنگار او را مایه شرم رسانه ملی دانست و نوشت: رسانه ملی که باید دانشگاهی با ادبیات فاخر باشد، با بنیادگرایان به چنان فلاکتی افتاده، که خبرنگارش به فرد منصوب از سوی رهبر معظم انقلاب در مجمع تشخیص مصلحت، توهین میکند و "دوزاری" میگوید! هرچند این توهین، به جایگاه اجتماعی رئیس جمهور اسبق، ارتفاع میدهد، اما مایه شرم صداوسیما است.
حمید فیضآبادی، از حامیان احمدینژاددر بیاناتی تند و غیراخلاقی و غیر شرعی ، با تهدید آمنهسادات ذبیحپور گفت: «از کجای ...... بگم که برای ما تعریف کردن؟ تو که خودتو ...... میکنی، دکتر و بچههای بهاری بهت محل نمیذارن. بار بعد افشاگری میکنم.»
موضوعی که از دیدگاه هیچ خواننده ای، ادبیات قابل قبول برای اختلاف بین دو نفر نمی تواند باشد
نکته جالب داستان اینکه ، گویا بر اساس اطلاعات دریافتی، همسر عکاس مورد اشاره با خانم آمنه سادات ذبیح پور ارتباطات دوستانه داشته و عملا می توان این ادعاها را بعنوان شایعه هایی زشت، رد کرد.
توضیحات تکمیلی برای فهم بیشتر خبر:
آمنه سادات ذبیحپور متولد ۱۳۶۳، خبرنگار ایرانی حوزهٔ سیاست در خبرگزاری صدا و سیما بوده (در سال 1382 به عنوان خبرنگار باشگاه خبرنگاران ورود نموده )و از مجریان اخبار ۲۰:۳۰ شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی ایران است. از ذبیحپور در سال ۱۳۹۲ به خاطر فعالیت خبرنگاری در مورد عملکرد دولت محمود احمدینژاد رئیسجمهور وقت ایران تقدیر به عمل آمد. وی از مجریانی است که به همکاری با نهادهای امنیتی برای ضبط «اعتراف اجباری» متهم است. او در اسفند ۱۴۰۰ به عنوان «سرپرست سردبیری گروه رسانههای فارسیزبان بیگانه» صداوسیما منصوب شد.
سپیده قلیان فعال کارگری از ذبیحپور، خبرنگار صدا و سیما به اتهام «بازجویی» و «اعترافات اجباری» شکایت کرد. ذبیحپور مشارکت در بازجویی از قلیان را تکذیب کرد و بابت آنچه طرح اتهامات کذب علیه خود دانست از قلیان شکایت کرد. ۲۵ آبان ۱۴۰۱ وزارت خزانهداری ایالات متحده آمنه سادات ذبیحپور را به اتهام بازجو-خبرنگار بودن و گرفتن اعتراف اجباری تلویزیونی تحریم کرد. ۲۱ آذر ۱۴۰۱ هم اتحادیه اروپا آمنهسادات ذبیحپور را بازجو-خبرنگار خواند و او را بهدلیل نقض فاحش حقوق بشر در فهرست تحریمهای خود قرار داد. ۱۳ سپتامبر ۲۰۲۳ وزارت خارجه استرالیا آمنه سادات ذبیحپور را به دلیل «نقش در پخش اعترافات اجباری» داشت، تحریم کرد. خبر ازدواج آمنه سادات ذبیج پور در غدیر ۱۴۰۲ توسط برادرش با انتشار یک تصویر از خودشان و آقامیری و بدون اشاره بنام داماد، رسانه ای شد.
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال ، برگرفته از منابع گوناگون
سلام
موافقیم
خیلی دوست دارم بدونم به کجا وصل هستین. به نظر من که نمی تونین مستقل باشین
سلام
اگر خدا قبول کنه ، سعی می کنیم به ایشان وصل باشیم. مابقی وسیله اند. پرسش هی شما پاسخ دارد . اما شما خیلی جدی گرفته اید.
ه
۱- خانم ذبیحپور در شکوائیهی تنظیمی خود، از بنده و شخصی به نام آقای فیضآبادی که در فضای مجازی مطالب توهینآمیزی را علیه ایشان منتشر کرده، همزمان شکایت نموده و به سبک گزارشهای بیست و سی کوشیده با کنار هم قرار دادن دو موضوع بی ربط و القای تبانی و وجود ارتباط و هماهنگی بین آنها، به نتیجهی مدنظر خود برسد؛ درحالیکه بنده اصلاً آقای فیضآبادی را نمی شناسم و ادبیات ایشان را حتی در خصوص خانم ذبیحپور ناشایست می دانم.
۲- اظهارات ناپسند آقای فیض آبادی حتی اگر از سر علاقه به آقای دکتر احمدنژاد یا از سر تنفر نسبت به خانم ذبیحپور بیان شده باشد، هیچ ارتباطی به شخص آقای احمدینژاد نداشته و قطعاً از نظر ایشان محکوم است. با شناختی که از آقای دکتر احمدینژاد دارم، مطمئنم که حتی توئیت اینجانب که بصورت کلی و بدون نام بردن از شخص (و با توضیحاتی که در ادامه خواهم گفت) منتشر شده بود نیز به دلیل تبعات ناخواستهای که در فضای مجازی علیه خانم ذبیحپور به دنبال داشته، باعث نارضایتی و دلخوری ایشان شده است.
۳- همانطور که بصورت خصوصی برای یکی از دوستان خانم ذبیحپور توضیح دادم و احتمالاً به ایشان منتقل گردیده، توئیت بنده که بصورت کلی و بدون نام بردن و انتساب هر فعل مجرمانه یا خلاف اخلاقی به هر فردی درج گردید، به هیچ وجه ناظر بر زندگی خصوصی خانم ذبیحپور یا هر شخص دیگری نبود و اساساً ورود به مسائل شخصی و خصوصی زندگی اشخاص و بازجویی و پرونده سازی برای دیگران (حتی آنهایی که خود به این کار مشغول هستند) را زشت و ناپسند می دانم و معتقدم اگر قرار به بازخواست و افشاگری باشد، آنقدر مسائل مهمتری وجود دارد که اصلاً نوبت به موضوعات شخصی و خصوصی نمی رسد.
۴- به هر حال طبق اصل ۳۴ قانون اساسی، دادخواهی و طرح شکایت از طریق مراجعه به محاکم قضایی، حق هر شخصی است و از آنجائیکه خانم ذبیحپور تصمیم گرفتهاند از طریق مراجع قضایی پیگیر موضوع باشند، بنده هم توضیحات و دلایل خود را در مراجع قانونی ارائه خواهم نمود.