پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 03
کد خبر: ۳۹۶۰۶۲
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۶
«مقامات کشورهای صادر کننده تسلیحات مرگبار به رژیم صهیونیستی از جمله آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ‌کانادا و استرالیا باید به افکار عمومی جهان در خصوص تصاویر وحشتناک اردوگاه "المواصی" در ‎خان‌یونس پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی پاسخ دهند.»

شعارسال: سخنگوی وزارت امور خارجه خطاب به کشور‌های غربی نوشت: صادر کنندگان جنگ‌افزار، موشک و بمب‌های ممنوعه و دو هزار پوندی به رژیم صهیونیستی چگونه به خود حق می‌دهند ایران را با ادعا‌های پوچ و بی‌اساس فروش موشک مورد تحریم قرار دهند؟!

صادرکنندگان بمب‌های ۲ هزار پوندی چطور به خود حق تحریم می‌دهند؟

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس نوشت:

صادر کنندگان جنگ‌افزار، موشک و بمب‌های ممنوعه و دو هزار پوندی به رژیم صهیونیستی که مناطق شهری، منازل و اردوگاه‌های اسکان آوارگان فلسطینی در ‎غزه و کرانه غربی را مورد حمله قرار می‌دهد، چگونه به خود حق می‌دهند ایران را با ادعا‌های پوچ و بی‌اساس فروش موشک مورد تحریم قرار دهند؟!

مقامات کشور‌های صادر کننده تسلیحات مرگبار به رژیم صهیونیستی از جمله آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، کانادا و استرالیا باید به افکار عمومی جهان در خصوص تصاویر وحشتناک اردوگاه «المواصی» در ‎خان‌یونس پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی پاسخ دهند.

نفاق و دروغگویی را کنار بگذارید.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از فرارو، تاریخ انتشار: 21شهریور1403، کدخبر:774082، fararu.com

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین