پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۴۶۰
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷
یک تحلیلگر سیاسی تونسی مثلث ترکیه، قطر و عربستان سعودی را «محور شر واقعی» خواند و تصریح کرد این دولت‌ها از تلاش گروه‌های تروریستی برای دستیابی به قدرت تلاش می‌کنند تا تجربه دموکراسی در تونس را خنثی کنند.

شعار سال: سفیان بن فرحات تحلیلگر سیاسی تونسی، - چهارشنبه- در گفت‌وگویی با خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» به موضوع «حمله انتحاری» روز گذشته به کاروان گارد ریاست‌جمهوری تونس که 13 کشته و 20 زخمی برجای گذاشت، پرداخت.

بن فرحات تصریح کرد، این حمله «در چارچوب تلاش تروریست‌ها برای متمرکز شدن در تونس و برای وارد کردن تونس در گردونه تروریسم» صورت است. این حمله تلاش گروه‌های وهابی و تروریسم داعشی برای چپاول انقلاب تونس و بی‌معنا کردن آن و نیز تصرف قدرت در تونس است.

وی افزود، «مثلث ترکیه، قطر و عربستان سعودی و همچنین سازمان (جاسوسی) موساد اسرائیل محور شر واقعی هستند که این گروه‌های تروریستی را حمایت می‌کنند و آنها خواستار تخریب تونس و تجربه دموکراسی نوپای آن هستند. این عملیات موفقیت‌آمیز ابعاد اطلاعاتی دارد. داعش و حامیان تروریسم، ارتش تونس و نیروهای امنیتی آن را هک کرده‌اند

این تحلیلگر تونسی تصریح کرد، دولت ترویکای تونس که پیشتر توسط حزب اسلامی «النهضه» وابسته به گروه «اخوان‌المسلمین» اداره می‌شد، جوانان تونسی را برای جنگ در سوریه اعزام کرد... شماری از این جوانان به تونس بازگشتند و در حال حاضر برای چپاول کردن قدرت و ضربه زدن به آن برنامه‌ریزی می‌کنند.

سفیان بن فرحات با بیان اینکه «لیبی منبعی برای تروریسم شده است»، گفت: اینها با تروریست‌ها در کشور لیبی تعامل و هماهنگی می‌کنند. تروریست‌ها در لیبی پایگاه‌های آموزشی برای جوانان تونسی ایجاد کرده و آنها را برای اجرای عملیات علیه کشورشان تحریک می‌کنند.

وی در خصوص اهداف تروریست‌ها در حمله به نیروی گارد ریاست‌جمهوری تونس، گفت: «هدف از این اقدام، ترساندن و ارعاب تونسی‌ها است. هدف آنها نشان دادن قدرت و خودکامگی‌شان است

این تحلیلگر سیاسی افزود: از جمله اهداف تروریست‌ها، متوقف کردن (اجرای) قانون اساسی و زندگی شهروندی و وارد کردن تونس به گردونه تروریسم است. این موضوع که تونس به عنوان یک کشور عربی و اسلامی می‌تواند به یک جامعه دموکراتیک تبدیل شود، تروریست‌ها را نگران کرده است.

براین اساس، حمله انتحاری روز سه‌شنبه به نیروی گارد ریاست‌جمهوری تونس سومین حمله خون‌بار در تونس از زمان عملیات داعش علیه موزه «بردو» که در ماه مارس گذشته صورت گرفت، به‌شمار می‌رود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وب سایت خبرگزاری تسنيم، تاریخ انتشار 4 آذر 1394، کد مطلب: 927405: www. tasnimnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین