وی افزود: در گام اول امکانات و دستگاههای نوین و شویندهای که در اختیار بسیج و سپاه بود، به منظور شستوشوی مقرهها و برای حل مشکل برق در اختیار شرکت برق گذاشته شد.
شاهوارپور تصریح کرد: مرحله بعدی بحث کشت نهال بود که طبق برنامه وزارت کشاورزی با رایزنیهای انجام شده و شناسایی کانونهای ریزگرد در جنوبشرق اهواز اقدام به کشت نهال خواهیم کرد.
وی اظهار کرد: کار کشت نهال موانعی دارد که این موانع باید توسط جهاد کشاورزی و منابع طبیعی رفع شود و در این زمینه دسترسی به آب در منطقه، یکی از موضوعات بسیار مهم است؛ همچنین تأمین نهال موردنیاز از موانعی است که باید جهاد کشاورزی و منابع طبیعی نسبت به آن اقدام کنند.
شاهوارپور با اشاره به اینکه مردم منطقه احساس نگرانی میکنند که قرار است زمینهای آنها تصاحب شود، عنوان کرد: در این زمینه باید منابع طبیعی با رایزنیهایی که انجام میدهد نسبت به اعتمادسازی، همراهی و همکاری مردم اقدام کند.
وی خاطرنشان کرد: فضا برای اقدامات اولیه فراهم است و ابزار و نیروها نیز پای کار هستند تا بتوانیم در این زمان کوتاه و پیش از رسیدن فصل گرما، نسبت به کشت نهالهای وعده داده شده، اقدام کنیم تا شاهد حل شدن برخی از مشکلات مردم اهواز و خوزستان باشیم.
همچنین در ادامه این مراسم رهیزاده، معاون اداره کل منابع طبیعی خوزستان اظهار کرد: نزدیک به 20 درصد از اراضی استان خوزستان بیابانی هستند.
وی افزود: با توجه به اینکه هرگاه بسیج پای کار آمده، آن کار موفق بوده است، امیدواریم طی چند سال بر پدیده شوم ریزگردها غالب شویم.
رهیزاده عنوان کرد: حدود 345 هزار هکتار کانون بحرانی در خوزستان وجود دارد که این اراضی در جنوب، جنوبغربی و جنوبشرقی استان قرار دارند.
معاون اداره کل منابع طبیعی خوزستان خاطرنشان کرد: هدف از اقدامات انجامگرفته، تنها کشت نهال نیست و باید بعد از کشت، نهالها را سبز ببینیم و کیفیت کشت بسیار مهم است. در این زمینه نیازمند تعامل، همراهی و همکاری مردم هستیم.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تاریخ انتشار: 25 اسفند 1395، کدخبر: 95122516206، www.isna.ir