پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۴۷۳
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۸
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان از بیمه ۲۹ هزار راننده این استان خبر داد.

شعار سال:شهناز حمزه لویی عصر شنبه در همایش هفته حمل و نقل و رانندگان و راهداری اظهار داشت: در لرستان ما یک جامعه ۷۰۵ هزار نفری از بیمه شدگان تامین اجتماعی و خانواده هایشان داریم.

وی با بیان اینکه از ۲۱۳ هزار بیمه شده اصلی در لرستان ۲۹ هزار نفر رانندگان هستند، عنوان کرد: هشت هزار و ۵۰۰ راننده درون شهری و حدود ۲۰ هزار راننده برون شهری رانندگان بیمه شده ما هستند که بخش عمده ای از آنها رانندگان برون شهری هستند.

مدیرکل تامین اجتماعی لرستان با اشاره به اینکه بیمه رانندگان یکی از پوشش های دولتی است، ادامه داد: از حق بیمه ۲۷ درصدی حوزه رانندگان ۱۳.۵ درصد توسط دولت و ۱۳.۵ درصد را خود رانندگان پرداخت می کنند.

حمزه لویی تصریح کرد: از رانندگان برون شهری بیمه شده لرستان شش هزار و ۹۰۰ نفر مربوط به بروجرد و پنج هزار و ۴۰۰ نفر خرم آبادی هستند همچنین شهرستان کوهدشت به ویژه رومشکان سومین رتبه را دارد.

وی با بیان اینکه رانندگان به ویژه حوزه برون شهری بدهکاری حدود ۱۱ میلیارد تومان داشتند، افزود: بدهی های آنها تقسیط شد اما از رانندگان می خواهیم گردش حساب های خود را پرداخت کنند چرا که این دیرکرد در پرداخت ها باعث می شود در ایام بازنشستگی با حجم زیادی بدهی و جریمه مواجه شده و مشکلاتی برایشان ایجاد شود

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر,تاریخ انتشار 29 آذر 1394,کد مطلب: 3004339 www.mehrnews.com.

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین