دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 27

شعارسال :احمدرضا توکلی افزود: یکی از عمده ترین دلایل کاهش سهم مصرف انرژی در بخش ساختمان در سه سال اخیر، افزایش مصرف بخش صنعت است.
وی گفت: آمارها نشان می دهد متوسط مصرف هر مشترک در بخش ساختمان 13 هزار و 902 کیلووات ساعت است که نسبت به سال گذشته 7.8 درصد کاهش نشان می دهد.
به گفته این مقام مسئول، کارشناسان دلایل کاهش مصرف در این بخش را رعایت الگوی مصرف انرژی بویژه در اداره های دولتی بیان می کنند.
مجری طرح های بهینه سازی سابا گفت: بهینه سازی مصرف انرژی در بخش عمومی به دلیل روند افزایشی تعداد مشترکان ساختمان ها، بیش از پیش ضروری است.
وی یادآورشد: سهم مصرف نهایی و بخش انرژی در همین سال به ترتیب 68.8 و 32.1 درصد بود که سهم مصرف نهایی نسبت به سال گذشته 4.4 درصد افزایش داشته است.
بیشترین تلفات انرژی در واحدهای مسکونی و آپارتمانی مربوط به دیوارهای ساختمان است که می توان با انجام راهکارهایی از اتلاف انرژی جلوگیری کرد.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری جمهوری اسلامی "ایرنا" ، تاریخ انتشار شنبه 05 دی 1394 ، کد مطلب : ( 5070204)81894430 : www.Irna.ir
الگوي مصرف تمام انرژي ها نزد مردم بسيار اسراف گرايانه و غير عقلايي است ، به نظر بايستي ماندن ساير كشورها انقدر ان را گران كرد كه مردم قدر دانسته و صحيح مصرف كنند