پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۰۳۲۴
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۱
معاون بهره برداری شرکت آبفای استان زنجان تعداد حوادث رفع شده توسط مرکز ۱۲۲ را دو هزار و ۸۰۹ فقره اعلام کرد و گفت: این سامانه در ۲۱ شهر زنجان فعال است.

شعار سال: علی محمد نادر خانی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: سامانه ۱۲۲ به صورت شبانه‌روزی، گزارش‌های مردم در زمینه حوادث آب، فاضلاب، شکایات، انتقادات و پیشنهادات مشترکان استان زنجان را دریافت می‌کند.

وی اظهار کرد: جهت تسریع در ارائه خدمات به مشترکین در حال حاضر ۲۱ شهر استان زنجان به سامانه ۱۲۲ متصل شده است.

معاون بهره برداری شرکت آبفای استان زنجان تعداد حوادث رفع شده توسط این مرکز را دو هزار و ۸۰۹ فقره اعلام کرد و افزود : حوادث مربوط به شهرهای زنجان یک هزار و ۳۸۸ فقره ، ابهر ۴۵۵ فقره ، خرمدره ۲۷۳ فقره و خدابنده ۲۶۳ فقره بوده است.

نادرخانی به رفع حوادث مربوط به فاضلاب هم اشاره کرد و گفت: جهت ارائه خدمات به مشترکین در رابطه با موضوع فاضلاب ۳۰ مورد از شهرزنجان و یک مورد از ابهر با سامانه تماس گرفته اند .

وی افزود : طی سه ماهه نخست سال جاری ۶۳ هزار و ۲۹۳ مورد با سامانه ۱۲۲ (باسامانه و تلفن های ثابت ) جهت رفع مشکل خود تماس گرفته اند .

معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهری استان تصریح کرد: به طور متوسط روزانه ۱۲۰ مورد تماس (باسامانه و تلفن های ثابت ) با سامانه ۱۲۲ گرفته می شود .

نادرخانی تصریح کرد: بیش از ۴۰ هزار مورد به علت قطعی آب، هفت هزار و ۸۶۵ فقره اعلام شکستگی، یک هزار و ۶۲۸ فقره افت فشار و بقیه با موضوعات مختلف تماس گرفته شده است .

سایت شعار سال، با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 20 تیر 1396، کد مطلب: 4027767:www. mehrnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین