پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۰۶۴۴
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷

برخورد با 605 متخلف زیست‌محیطی در لرستان

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست لرستان از برخورد با 605 متخلف زیست‌محیطی طی سال جاری در استان خبر داد.

شعار سال: حسین‌ زرین‌کیا اظهار کرد: با تلاش و کوشش نیروهای یگان حفاظت محیط زیست استان طی شش ماهه اخیر 605 متخلف زیست‌محیطی دستگیر شدند. همچنین طی این مدت 548 تخلف شناسایی و با آنها برخورد شده است.

وی ادامه داد: در این رابطه 137 صید غیرمجاز آبزیان شناسایی و 769 قطعه ماهی کشف و ضبط شده است. همچنین با 10 مورد شکار غیرمجاز پرندگان و 16 شکار غیرمجاز پستانداران برخورد شده است. همچنین طی این مدت 38 قطعه کبک، 17 قطعه کبوتر، دو قطعه از متخلفان کشف و ضبط شد و شش رأس کل، یک رأس قوچ، یک قلاده خرس، دو سر تشی، یک قلاده شغال، یک سر خرگوش و یک رأس گراز به دست آمد.

زریم کیا با اشاره به ادوات و وسایل کشف شده گفت: طی این مدت 58 قلاب، 277 تور ماهیگیری، شش فشنگ چهارپاره، 36 موتور برق، 23 تور پرنده، 53 قفس، سه دوربین، 186 فشنگ ساچمه‌زنی و 76 گلوله‌زنی از متخلفان زیست محیطی کشف و ضبط شده است. همچنین 20 قبضه اسلحه غیرمجاز و 74 سلاح مجاز کشف و ضبط شده است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار 13 آبان 96، کد مطلب: 96081307296، www.isna.ir


خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین