پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۶۷۲۶
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۹
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: بحران‌های منطقه تصنعی است و به لطف خدا این شرایط به ضرر بحران‌سازان منطقه تمام می‌شود.

شعارسال: علی‌اکبر صالحی در حاشیه سی و یکمین کنفرانس وحدت اسلامی در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت برجام اظهار داشت: امید است همان‌طور که اروپایی‌ها، روسیه و چین در برجام ایستادگی داشته‌اند، برجام پایدار باقی بماند، زیرا به مصلحت ایران و جامعه جهانی است و همچنین عاملی برای تقویت NPT خواهد بود.

رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص تحولات منطقه خاطرنشان کرد: بحران‌های منطقه تصنعی است و به لطف خدا این شرایط به ضرر بحران‌سازان منطقه تمام می‌شود و این بحران سازان منطقه هستند که در بحرانی که ساختهاند، فرو می‌روند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری آنا، تاریخ انتشار 14 آذر 96، کد خبر:313273 ، www.ana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین