پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۲۶۶۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۱
صنعت رستوران داری ایران با توجه به فرهنگ غنی ایران درمهمان نوازی، بر خلاف صنایع دیگر که عمری زیادی در برندسازی ندارند، روز به روز گسترش پیدا کرد و نسل به نسل دست به دست شد و با همراهی افراد علاقه مند و تحصیل کرده و همچنین پیاده سازی استانداردهای بین المللی به یکی از صنایع پر بازده و جذاب تبدیل شد.
شعارسال: امینی دبیر اجرایی جشنواره رستوران محبوب گفت: «ایرانیان از دیرباز به غذاخوری نه به عنوان صرف غذا و سیر کردن شکم بلکه به عنوان یک گردهمایی نگاه کرده اند و همواره تلاش کرده اند که بهترین رستوران ها را برای این منظور انتخاب کنند. به همین منظور استارت جشنواره محبوب در سال 94 زده شد و بعد از گذشت اولین و دومین دوره در مرکز همایش های صدا و سیما  و برج میلاد ،  یک مراسم استانی در مازندران داشتیم و امسال نیز سومین دوره را در برج میلاد برگزار کردیم

 وی تصریح کرد: «حدود هزار مجموعه رستورانی در این دوره شرکت داشتند و علاوه بر مجموعه های رستورانی، شرکتهای تولید کننده موادغذایی و تجهیزات رستورانی و صنایع وابسته در کنار رستوران ها، فضای نمایشگاهی  دارند که بتوانند ارتباط مستقیم بین صنعت و تولید و رستورانها ایجاد شود

وی عنوان کرد: «در سال های گذشته افرادی غیر حرفه ای و فقط صرف داشتن تمکن مالی به این صنعت وارد شوند، که طبق کارشناسی های انجام شده بیش از ۷۰٪ آنها معمولا پس از یکی دو سال به علت عدم آشنایی و هزینه های زیاد با ضررهای هنگفت مجبور به جمع آوری رستوران خود شده اند

اما در این میان برخی مجموعه های قدیمی و جدید که به صورت حرفه ای و با خلاقیت فعالیت می کنند، توانسته اند خود را به عنوان برند در این صنعت معرفی کنند. این برند سازی سبب اعتماد سازی در میان مردم شده این مجموعه های رستورانی چه در ایران، چه در سایر کشورها علاوه بر حفظ برندینگ خود توانسته اند برای خود محبوبیتی درست کنند .

دبیر اجرایی این جشنواره افزود: «علاوه بر این موارد بحث رونق گردشگری و افزایش سهم ایران در مهمان نوازی و توریسم در این جشنواره است که بتوانیم دوره های بعدی را باشکوه تر برگزار کینم

امینی تاکید کرد: در این همایش و جشنواره هزار مجموعه رستورانی حضور دارند که از 100 نفر آنها تجلیل شد و ملاک این تجلیل میزان رضایتمندی و اهمیتی است که برای مشتریان قائل هستند. همچنین امیدواریم که بتوانیم در سالهای بعدی با گسترش فضای همایش و جشنواره  از رستورانهای برتر بیشتری تقدیر کنیم.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا  ، تاریخ انتشار: 6اسفند 1396، کدخبر:  681528،www.borna.news

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۷
0
0
رشته هتل داری در بعضی از دانشگاه های ما شاگردانی را تربیت میکند کهدر اینده ای نه چندان دور یکی از ثروتمند ترین و پولساز ترین ادم های ایران می شوند
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۰
0
0
خدا رو شکر رقابتی که برای جذب مشتری در رستورانها ایجاد شده سبب شده که ایده پردازی و کیفیت محصولات ارایه شده بیشتر بشن و خدمات بهتری ارائه بشه توی رستورانها
س.د۷۶
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین