پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۴۲۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۶
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: توانمندسازی هدفمند، عزتمندانه و پایدار جامعه هدف کمیته امداد، ضروری است.

شعارسال: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: توانمندسازی هدفمند، عزتمندانه و پایدار جامعه هدف کمیته امداد، ضروری است.

علی محمد احمدی ظهر دوشنبه در جلسه دیدار با شورای مدیران کمیته امداد استان افزود: ایجاد اشتغال پایدار برای جامعه هدف کمیته امداد استان لازم است.

احمدی تصریح کرد: امام خمینی(ره) میراث متعددی از عزت و آزادگی، خودباوری و تلاش برای رسیدن به رشد بر جای گذاشتند.

احمدی گفت: با تمام مشکلات، کمیته امداد خدمات شایانی در راستای رفع محرومیت و توانمند سازی خانواده های کم درآمد ارائه داده است.

استاندار بیان داشت: امروزه با تلاش ها، جمعیت تحت پوشش استان در حوزه کمیته امداد به ۱۰ درصد رسیده است.

احمدی با تاکید بر اینکه توانمند سازی جامعه هدف ضروری است، گفت: با تزریق خودباوری و خدمات برابر باید جامعه هدف را به نقطه ای برسانیم که نابرابری ها رفع و توانمندی ایجاد شود.

احمدی افزود: کمیته امداد در مناطق روستایی نیز با برنامه های توانمند سازی، جامعه هدف را به سمت رشد اقتصادی حرکت داده است.

استاندار بهره گیری از منابع اشتغال با اولویت مددجویان کمیته امداد را ضروری دانست و گفت: بیشترین اشتغال در حوزه اشتغال فراگیر جامعه هدف طی سال جاری در استان محقق شد.

احمدی تصریح کرد: ایجاد اشتغال پایدار از مهمترین نیازهای جامعه هدف است و با این هدف قدم های خوب و قابل تقدیری برداشته شده و در این راستا حمایت های مختلف اعمال خواهد شد.

استاندار با اشاره به اقدامات علمی و آموزشی کمیته امداد گفت: فرزندان جامعه هدف کمیته امداد سرشار از هوش و توانایی هستند و امروز بسیاری از افراد توانمند علمی ما کسانی هستند که توسط کمیته امداد به این جایگاه رسیده اند و ارزش این سرمایه پایدار بسیار بالاتر از هزینه های اعمال شده است.

احمدی خاطرنشان کرد: کمیته امداد به پیشرفت کشور کمک می کند و در حوزه بهداشت و درمان نیز پوشش خدماتی مددجویان نیز امکان استفاده از ظرفیت های حوزه سلامت را محقق کرده است.

احمدی گفت: طرح های تغذیه مناسب به ویژه برای کودکان و زنان باردار کمک شایانی به رشد جسمی و فکری افراد می کند و از بسیاری از بیماری های بعدی جلوگیری می کند.

استاندار تصریح کرد: باید برنامه ریزی کنیم و به نقطه ای برسیم که در استان خانواده تحت پوشش نداشته باشیم و توانمند سازی هدفمند جامعه هدف با اشتغال پایدار محقق شود.

احمدی بیان داشت: همه باید کمک کنیم که در جامعه کسانی نباشند که از نظر اقتصادی چشم به سفره دیگران داشته باشند و باید با توانمند سازی و آموزش جامعه هدف از هوش و استعداد و کارآفرینی افراد تحت پوشش استفاده شود.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 14 اسفند 1396، کدخبر: 4243781، www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۸
0
0
دقیقا درست میگن
م اگه اشتغالزایی نکنیم همیشه نیازمند میمونن ولی اینجوری اون هارو بی نیاز و توانمند کردیم
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین