شعار سال: رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه گفت: طی 11 ماه، 106 هزار و 500 قطعه جوجه به وزن بیش از 177 تن مرغ بدون آنتیبیوتیک در سه واحد از هفت واحد فعال پرورش مرغ گوشتی تولید و به عنوان مرغ سبز به بازار عرضه شده است.
«سیدحمید عبدی» اظهار کرد: مرغ بدون آنتیبیوتیک به مرغی گفته میشود که در طول دوره پرورش آن از هیچ نوع آنتیبیوتیک مجاز و یا غیر مجازی چه به صورت تزریقی، آشامیدنی و یا در دان مصرفی استفاده نمیشود.
وی افزود: طی 11 ماه سال جاری، 106 هزار و 500 قطعه جوجه به وزن بیش از 177 تن مرغ بدون آنتیبیوتیک در سه واحد از هفت واحد فعال پرورش مرغ گوشتی تولید و به عنوان مرغ سبز به بازار عرضه شده است و امیدواریم علاوه بر افزایش تولید این محصول، تعداد واحدهای تولید کننده مرغ بدون آنتیبیوتیک در شهرستان افزایش یابد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه خاطرنشان کرد: طول دوره پرورش مرغ بدون آنتیبیوتیک 35 تا 42 روز است و در طول دوره پرورش سه بار نمونهگیری و آزمایش توسط مسئول فنی واحد پرورشی و یک بار نمونه گیری توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه انجام میشود که آخرین نمونهگیری مربوط به 72 ساعت پیش از بارگیری است.
عبدی ادامه داد: بیش از 40 درصد واحدهای فعال پرورش مرغ گوشتی در شهرستان بشرویه در بخش تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک فعالیت دارند.
ارتقاء شاخص سلامت جامعه با تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک
وی با بیان اینکه هدف از تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک ارتقای شاخص سلامت جامعه است، اظهار کرد: از همه مرغداران درخواست میشود با رعایت اصول امنیت زیستی و بهداشت مزرعه خود نسبت به خودداری از مصرف آنتی بیوتیک اهتمام ورزیده و مرغ بدون آنتیبیوتیک را با نظارت شبکه دامپزشکی تولید کنند تا با عدم مصرف آنتیبیوتیک موجب کاهش هزینههای تولید خود شوند.
وی خاطرنشان کرد: آزمایش بر روی نمونهها در محل آزمایشگاه ادارهکل دامپزشکی خراسانجنوبی انجام میشود و پس از تأیید عدم مصرف آنتیبیوتیک در طول دوره پرورش، مجوز ارسال جوجهها به کشتارگاه و ورود به بازار عرضه از طریق این شبکه صادر میشود.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازپایگاه خبری قهستان ، تاریخ انتشار 19اسفند 96، کدمطلب: 4383 ، www.ghahestan.ir
ا.ف75