پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۵۸۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۲
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان در کارگروه مبارزه با مصرف مشروبات الکلی بیان کرد: مقابله با مصرف مشروبات الکلی مشارکت فعال دستگاهها و تقویت برنامه‌های مقابله‌ای و پیشگیری را می‌طلبد.

شعارسال: مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان در کارگروه مبارزه با مصرف مشروبات الکلی بیان کرد: مقابله با مصرف مشروبات الکلی مشارکت فعال دستگاهها و تقویت برنامه‌های مقابله‌ای و پیشگیری را می‌طلبد.

محمدتقی اوکاتی با اشاره به سند مبارزه با مشروبات الکلی گفت: متاسفانه اجرای سند مبارزه با مشروبات الکلی از سوی دستگاههای متولی مغفول مانده است و به دلیل نبودن فعالیت‌های بخش مبارزه در چارچوب سند، روند مقابله از نتایج مطلوبی برخوردار نیست.

وی افزود: استانداری آمادگی دارد برای گروههایی که در امر مقابله با مصرف مشروبات الکلی فعالیت کنند،مجوز صادر کند.

اوکاتی بر ارتقاء باورها و اعتقادات افراد برای مقابله با مصرف مشروبات تاکید و تصریح کرد: استفاده از ظرفیت علمای شیعه و سنی و افزایش حساسیت خانواده‌ها در امر مقابله موثر خواهد بود.

وی بر افزایش برنامه های صدا و سیما در بحث مقابله و همکاری ادارات با NGO‌های فعال در این زمینه تاکید کرد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان خواستار افزایش امکانات لجستیکی و نیروی انسانی در مرزهای دریایی استان در جهت مقابله با قاچاقچیان مشروبات الکلی شد.

ضعف در برنامه‌های فرهنگی مدون و مستمر نبودن این برنامه‌ها، نبود مرجع مشخص برای آموزش پیشگیری و عدم تعریف رویکرد علمی در امر مقابله از جمله موارد مطرح در این جلسه بود.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 22 اسفند 1396، کدخبر: 96122212110، www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۸
0
0
هرچدر با این مواد مخدر مبارزه کنیم کم است ، بهتر است فرهنگ عدم استفاده از آن ها در میان عامه مردم جا بیفتد
ا.ح75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین