پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۶۲۶۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷
معاون وزیر و رییس سازمان تعاون روستایی کشور گفت: حذف واسطه ها از بخش کشاورزی علاوه بر رضایت مصرف کنندگان، کام تولیدکنندگان را شیرین می کند.

شعار سال: علی اوسط هاشمی روز یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار قزوین افزود: تعاون، کاری دسته جمعی و خداپسندانه است و باید بیش از پیش به این حوزه اهمیت داد.
وی با بیان اینکه واسطه ها زحمت کشاورزان را به تاراج می برند و خستگی را به تن آنان باقی می گذارد،اضافه کرد: اگر به نقش آفرینی های تعاونی ها و کارآفرینی ها معتقد هستیم باید عاملان تولید نقش اساسی در چرخه بازار داشته باشند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: اقتصاد مقاومتی وقتی محقق می شود که با محور مردم چرخانده شده و در ارزش افزوده به تولیدکنندگان بیشترین بها داده شود.
هاشمی با تاکید بر تلاش برای کمرنگ کردن نقش دلال ها در بخش کشاورزی،خاطرنشان کرد: قیمت میوه، عرصه رقابت است و باید قیمت و کیفیت هر دو در کنار هم باعث رضایت تولیدکننده و مصرف کننده شود.
وی با اشاره به لزوم سرمایه گذاری بیشتر در بخش کشاورزی،گفت: اوایل دهه 60 دولت با ارایه تسهیلات چهار درصدی باعث تولید و رونق بخش کشاورزی شد و باید با الگو گرفتن از این مقطع در سال 97 برای تقویت این بخش تلاش کرد.
هاشمی با بیان اینکه در وزارت جهاد کشاورزی آنچه نیاز غذایی مردم است یا تولید می شود و یا اینکه از مبادی رسمی تامین می شود،گفت: امسال بر خلاف سال گذشته قیمت های نهایی خیلی از محصولات در اختیار جهاد کشاورزی استان ها بود و فقط وزارت خانه قیمت پایه را به استان ها می داد.
وی ادامه داد: به منظور بالا بردن سطح کیفیت خرید محصولات کشاورزی دولت 150میلیارد ریال به ادارات جهاد کشاورزی استان ها یارانه می دهد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه هدف گذاری برای تولید محصولات کیفیت و داشتن تقاضای دایمی برای خرید محصول را یکی از اصلی ترین برنامه های تعاون روستایی در سال اینده اعلام کرد و این موضوع را راهکاری برای افزایش سود کشاورزان دانست و افزود: به عنوان نمونه 90درصد زعفران دنیا را ایران تولید می کند که از داد و ستد هشت میلیارد دلاری این محصول در جهان، فقط 400 میلیون دلار آن نصیب ایران می شود که این رویه باید تغییر یابد.
وی در ادامه با بیان اینکه تعاونی ها باید رویکرد خصوصی داشته باشند، خاطرنشان کرد: جهت گیری در نظام تحول تعاونی ها باید به سوی خصوصی سازی باشد و اگر در این رابطه درست عمل نکنیم تعاونی های ما به زودی از هم پاشده می شوند.
هاشمی با بیان اینکه هم افزایی در تولید و صادرات محصولات کشاورزی و برندسازی آنها از اهمیت بالایی برخوردار است،افزود: باید هر یک از محصولات اصلی کشور صاحب یک برند نامدار شوند.
وی در ادامه با اشاره به انتصاب یک زن به ریاست سازمان جهادکشاورزی قزوین برای نخستین بار در کشور،گفت: درباره مدیریت زنان باید به استان قزوین تبریک گفت که مدیر کشاورزی آن یک زن کارکشته و پرتلاش است و امیدواریم که در سطح کشور اینگونه مدیران از هر جنسیتی که هستند بیش از پیش افزایش یابند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: هم اکنون نرخ اشتغال زنان در تعاونی های کشور 56درصد است که چنین رقمی باعث افتخار دولت یازدهم است.
استان قزوین با برخورداری از یک درصد از مساحت ایران، حدود پنج درصد از محصولات کشاورزی کشور را تولید می کند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ 20 اسفند 96، کد مطلب: 82858620: www.irna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۵
0
0
کی وقته فقط دارن این حرفارو میزنن اخرسر هم با چرب کردن سیبیل چند نفر همه چی از یاد همه میره
ن.ف۸۳
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
0
0
بعضا دیده میشه پرتقالی که از کشاورز کیلویی 500 خریداری میشه کیلویی 4000 تومن به دست مشتری میرسه
خوب چرا یه عده دلال اینقدر باید سود ببرن؟
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین