پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۱۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 04
کد خبر: ۱۱۶۸۷۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۳
همه دانشجویان بازداشتی چند روز بعد آزاد شدند، اما به فراخور دسته‌بندی‌ها بعدا برخی مجددا احضار شدند.

شعارسال: معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره دانشجویان بازداشتی تجمعات اخیر گفت: تاکنون وزارت علوم هیچ اقدامی در جهت توبیخ یا اخراج دانشجویان انجام نداده است.

دکتر غلامرضا غفاری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص دانشجویان بازداشتی پس از اعتراضات اخیر اظهار کرد: همه دانشجویان بازداشتی چند روز بعد آزاد شدند، اما به فراخور دسته‌بندی‌ها بعدا برخی مجددا احضار شدند و به همین خاطر ما نمی‌توانیم عدد دقیقی از دانشجویان بازداشتی اعلام کنیم.

وی ادامه داد: تا زمانی که دانشجو شرایط و ضوابط طبق مقررات برای دانشگاه تعیین شده را رعایت کند، وزارت علوم دانشجویی را اخراج نمی‌کند؛ تاکنون هم وزارت علوم هیچ اقدامی در جهت توبیخ یا اخراج این دانشجویان انجام نداده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تغییر رویکرد دولت در خصوص همه دستگاه‌ها و تخصیص بودجه براساس عملکردها، افزود: بودجه براساس ماموریت به دانشگاه‌ها پرداخت خواهد شد و بخشی از بودجه براساس فعالیت‌های پژوهشی آن‌ها خواهد بود که انجمن‌های علمی نزدیک‌ترین بخش دربه حوزه پژوهشی هستند و براین اساس در سال آینده بودجه بیشتری به آن‌ها اختصاص خواهد یافت.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازسایت خبری تحلیلی عصرایران ، تاریخ انتشار: 27اسفند 1396، کدخبر:   ۵۹۹۶۶۴،www.asriran.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۸
0
0
در این مواقع باید از وزارت علوم پرسید به روح اعتقاد دارید؟
ن.ف83
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین