پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۸۶۱۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۵

۳۱ درصد تصادفات در ساعت ۲۰ تا ۲۴ رخ می‌دهد

۵۰ درصد تصادفات فوتی ۲۴ ساعت گذشته به علت عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی بوده و ۳۸ درصد علتش سرعت و سبقت غیرمجاز بوده است.
شعارسال:رئیس پلیس راهور ناجا گفت: وقتی آمار علت وقوع تصادف در نوروز امسال با سال گذشته مقایسه می‌شود به این تحلیل می‌رسیدم که مسافران در بازگشت به محل سکونت‌شان نسبت به سال قبل خسته تر و بی حوصله تر هستند.

 سردار تقی مهری رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: بار ترافیکی جاده‌ها به دلیل افزایش سفر و موج دوم سفرها بیشتر شده است به گونه‌ای که در مسیر کرج به چالوس در ابتدای محور تا ۲۵ کیلومتر اول مسیر تردد نیمه سنگین و سنگین در جریان است.

وی ادامه داد: برای رفاه حال مردم این محور از مرزن آباد به سمت کرج از ساعت دوازده بسته میشود و از ساعت ۱۵ از کرج به مرزن آباد به صورت یک طرفه آغاز خواهد شد.

سردار مهری با اشاره به این مطلب که رانندگان در این ایام صبر و حوصله بیشتری به خرج بدهند گفت: جاده‌های ما ظرفیت این همه بار ترافیکی را ندارد و ما هر ساله هم شاهد افزایش خودرو هستیم به گونه‌ای که در سال ۹۶ به میزان ۱.۵ میلیون خودرو افزوده شده است.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: ۵۰ درصد تصادفات فوتی ۲۴ ساعت گذشته به علت عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی بوده و ۳۸ درصد علتش سرعت و سبقت غیرمجاز بوده است.

وی گفت: در سال گذشته و در این ایام تنها ۴۰ درصد تصادفات فوتی علتش عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی بود که تحلیل این واقعه حکایت از این دارد که مسافران نوروزی امسال خستگی بیشتری دارند که مواجه با خواب آلودگی شده است.

سردار مهری گفت: بین ساعت ۸ شب تا ۱۲ شب ۳۱ درصد تصادفات رخ داده است که این هم حکایت از آن دارد که در شب رانندگی کردن باید همراه با دقت بیشتری باشد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت عصر ایران ، تاریخ انتشار8فروردین 97،کدخبر: 600859 ، www.asriran.com

خبرهای مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۹
0
0
خواب آلودگی و خستگی یکی از مواردی است که در این ساعات بیشتر از همه وقت ها وجود دارد برای همین بیشتر آمار این تصادف ها در این ساعات هست
ا.ح75
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین