پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۹۵۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۵
رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران از اختصاص دو شعبه ویژه برای رسیدگی به پرونده‌های اعلام ورشکستگی در مجتمع قضایی شهید بهشتی خبر داد.

شعارسال:رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران از اختصاص دو شعبه ویژه برای رسیدگی به پرونده‌های اعلام ورشکستگی در مجتمع قضایی شهید بهشتی خبر داد.

عباس پوریانی  با بیان اینکه هر ماه قریب به ۹۰ پرونده با درخواست ورشکستگی و انحلال شرکت‌ها به محاکم قضایی تهران ارجاع می‌شود، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد پرونده برخی از افرادی که درخواست ورشکستگی داشته‌اند به علت تراکم پرونده‌های قضایی منجر به صدور حکم شده است در حالی که این افراد در حقیقت ورشکسته نبودند و با سوء استفاده از مسیر قانونی اعلام ورشکستگی می‌کردند.

رییس کل محاکم عمومی و انقلاب تهران خاطرنشان کرد: ‌برای مثال در پرونده‌ای فردی برای صدور چک بلامحل در ۱۲ سال پیش محکوم شده بود که با سوء استفاده از قانون، اعلام ورشکستگی کرده بود. با بررسی‌های بیشتر متوجه شدیم به جهت این آرای صادره خسارات زیادی به بیت‌المال و دولت وارد می‌شود و ما برای ساماندهی و جلوگیری از سوء استفاده احتمالی و صیانت از بیت‌المال و سرمایه ملی دو شعبه ویژه را به عنوان شعب تخصصی رسیدگی به پرونده اعلام ورشکستگی‌ها در تهران راه‌اندازی کردیم تا قضات این شعبات پرونده‌ها را بررسی کنند و اگر شرکت ورشکسته نیست جلوی سوء استفاده گرفته و درخواست‌ها هم رد شود.

رییس کل دادگاه های عمومی و انقلاب تهران افزود: در حال حاضر احکام خوب و متقنی در این دو شعبه صادر می‌شود و بخشی از پرونده‌ها پس از بررسی و اصل استعلام از سوی قضات رد شده و در مقابل نیز پرونده‌هایی داریم که با همین استعلام‌ها و اثبات ورشکستگی برایشان حکم ورشکستگی صادر شده است.

پوریانی عنوان کرد: متاسفانه مدیران عامل بانک‌ها به مراجع قضایی این مسائل را اعلام نمی‌کنند و ما آنها را در مجتمع‌های قضایی و برای پیگیری پرونده‌ها می‌بینیم. انتظار ما از مدیران عامل بانک‌ها این است که به مساله ورود کرده و کمک کنند؛ زیرا اگر آرای صادره دقیق نباشد آنها هم متضرر می‌شوند. بررسی‌ها نشان می‌دهد بیشتر افرادی که درخواست ورشکستگی داده‌اند از بانک‌ها وام‌های کلان گرفتند. برای مثال فردی که چند سال پیش ۳۰۰ الی ۴۰۰ میلیارد تومان از بانک وام گرفته و حالا درخواست ورشکستگی کرده و می‌گوید معسر است، ممکن است اموالش به دو الی سه هزار میلیارد تومان رسیده باشد.

وی در پایان اظهار کرد: بانک‌ها و خصوصا بانک مرکزی باید به این مساله ورود کنند و بررسی کنند چه تعداد از این پرونده‌ها در محاکم قضایی تهران و سراسر کشور در دست رسیدگی است تا حقوق مردم ضایع نشود. تا به حال هیچ بانکی به مساله ورود نکرده و این در حالی است که پول بانک‌ها، اموال مردم محسوب می‌شود و باید از آنها صیانت کنیم.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار 31 اردبیهشت 97، کد خبر: 97022513760 ، www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۳
0
0
واقعا همش بر میگرده به سیاسیت های اقتصادی دولت که گند زده واقعا
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین