پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۰۰۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۵

استقرار 2 هزار ناجی غریق در سواحل مازندران

تابستان گرم بزودی فرا می رسد و سواحل شمال کشور برای پذیرایی از میهمانان مهیا می‌شود. هزاران گردشگر و مسافر از نقاط مختلف ایران و جهان در گرم‌ترین فصل سال با گذر از پیچ و خم‌های جاده‌هایی که پایتخت را به شمال ایران متصل می‌کند، خود را به سواحل ماسه‌ای دریای خزر می‌رسانند تا تنی به آب زده و خستگی از کار را به امواج دریا بسپارند.

شعار سال: تابستان گرم بزودی فرا می رسد و سواحل شمال کشور برای پذیرایی از میهمانان مهیا می‌شود. هزاران گردشگر و مسافر از نقاط مختلف ایران و جهان در گرم‌ترین فصل سال با گذر از پیچ و خم‌های جاده‌هایی که پایتخت را به شمال ایران متصل می‌کند، خود را به سواحل ماسه‌ای دریای خزر می‌رسانند تا تنی به آب زده و خستگی از کار را به امواج دریا بسپارند.

اما در این میان، ناآگاهی و کم توجهی به علائم هشداردهنده نصب شده در طول سواحل و ناآشنایی با شیوه‌های شنا در دریایی مثل خزر باعث می‌شود هر سال تعدادی از این میهمانان سفری بی‌بازگشت از شمال داشته باشند. طی چند سال گذشته و با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید شیوه‌ها و راهکارهای مختلفی برای کاستن از آمار قربانیان دریا ارائه و در طرح‌های مختلف دریا اجرایی شده است. برخی از این طرح‌ها نیز جواب داده و آمارهای غرق شدگان کاهش خوبی داشته است.

شروع طرح دریا

«نقی کریمیان»، رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران از آمادگی این گروه برای فصل تابستان خبر داد و تأکید کرد که وی و نیروهای تحت امرش صددرصد آمادگی لازم را دارند و با آغاز طرح‌های دریا از اول خرداد ماه، 2 هزار ناجی غریق در سواحل مازندران مستقر می‌شوند. این ناجیان از اوایل اردیبهشت ماه در کلاس‌های توجیهی حضور یافته و تمام زوایای کار برایشان تشریح شده است. امسال استانداران سه استان شمالی در کنار معاونان سیاسی و امنیتی خود با جدیت بیشتری به موضوع طرح دریا ورود کرده‌اند. نقطه نظرات بر حول محور افزایش تعداد طرح‌های دریا در سواحل می‌چرخد. اما این طرح‌ها به رغم تمام اتفاقات خوبی که برای گردشگران رقم زده باز با کاستی‌هایی روبه‌رو است، اشکالاتی که در برخی موارد زیان‌هایش قابل جبران نیست. به همین دلیل است که رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران تأکید دارد، تا امسال ناجیان غریق در این قسمت‌ها از سواحل نیز ورود کنند. کریمیان با تأکید بر ضرورت آزادسازی سواحل مازندران و تجهیز طرح‌های دریا، خاطرنشان کرد: سال گذشته 62 مورد غرقی داشتیم که از این تعداد 24 مورد مربوط به بخش‌های خصوصی بوده که لازم است در بخش‌های خصوصی نیز ناجیان غریق حضور داشته باشند. سال گذشته این موضوع از سوی برخی‌ها مورد توجه قرار نگرفت؛ یک خانواده سه نفره در دریای جلوی ویلای شخصی خود غرق شدند و از دست ما هم کاری برای نجاتشان برنیامد که لازم است به توصیه‌ها و هشدارها توجه شود.

بیمه شناگران

به‌گفته وی امسال براساس تفاهمنامه تمامی شناگرانی که داخل طرح‌های دریا شنا می‌کنند تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند که نیاز است مالکان طرح‌ها نسبت به این مهم تمکین کنند. سال گذشته وقتی با گذشت یک ماه از آغاز بازگشایی طرح‌های دریا در سواحل شمالی دست اندرکاران مربوطه در مقابل دوربین‌های رسانه‌ها قرار گرفتند ادعا کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل 40 درصد کاهش تلفات داشته‌ایم. امید می‌رود، با تمهیدات به‌کار رفته و شناسایی نقاط پرخطر برای شنا در ماه پیش رو شاهد کاهش حداکثری قربانیان دریای مازندران باشیم.

اجرای طرح سالم‌سازی در سواحل مازندران

با شروع اجرای طرح سالم‌سازی از اول خرداد ماه، شنا در سواحل مازندران برای شناگران به‌طور رسمی آزاد شد. «عیسی قاسمی طوسی»، سخنگوی طرح سالم‌سازی دریای خزر در مازندران با اشاره به اینکه طرح دریا تا 31 شهریورماه امسال به‌مدت 120 روز ادامه خواهد داشت، گفت: این طرح هر روز از ساعت 8صبح شروع و تا 18 عصر همان روز ادامه خواهد داشت. امسال حدود 2000 ناجی غریق در داخل و خارج از طرح سالم‌سازی به حادثه‌دیدگان احتمالی خدمات‌رسانی می‌کنند. همچنین 95نقطه از338 کیلومتر ساحل خزر در حوزه استحفاظی مازندران برای شناگران آزاد است

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه ایران ، تاریخ انتشار ------، کدمطلب: 468258، www.iran-newspaper.com


خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
0
0
امیدوارم با این تمهیدات بتونن جلوی این امار مرگ و میر دریاهارو بگیرن
ا.ف75
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین