شعارسال: بر اساس برآوردهای انجام شده توسط فائو و محققان جمعیت جهان تا سال ٢٠٥٠ به حدود ١٠ میلیارد نفر خواهد رسید، برای تامین نیاز پروتئینی این جمعیت میزان تولیدات دامی باید بطور متوسط ٥٢ درصد افرایش یابد. براورده ساختن این نیاز بدون وارد اوردن به محیط زیست بسیار حیاتی است.
* طبق شواهد جدید بدست آمده، غذاهای دریایی که از طریق آبزی پروری تولید می شوند می توانند به تامین نیاز غذایی آینده مردم جهان بشکلی پایدار کمک کنند ضمن اینکه سبب کاهش معضلات زیست محیطی ناشی از تولید گوشت نیز خواهند شد. یعنی بدون نیاز به زمین اضافی و بدون اینکه مردم مجبور به حذف گوشت بعنوان یک منبع غذایی شوند.
* در تحقیق انجام شده در مرکز ملی آنالیز و سنتز اکولوژیکی سانتا باربارا (UC stanta Barbara) دریافتند که مقدار زمین زراعی موردنیاز برای تامین پروتئین موردنیاز از طریق آبزی پروری و حیوانات دریایی بسیار کمتر از تولید دامی خواهد بود. جزئیات تحقیق در مجله .Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از انجمن صنايع خوراك دام، طيور و آبزيان ايران ، تاریخ انتشار 13 خرداد 97، IRFIA.ir