وی افزود: همچنان نگران رشته ریاضی هستیم، البته باید به این مسئله توجه کنیم که برای فارغالتحصیلان رشته ریاضی زمینه اشتغال نهایی در رشتههای مهندسی و ریاضی چندان تضمین شده نیست که باعث کاهش گرایش خانوادهها شده است.
سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه عدم گرایش به ریاضی در مناطق کشور عمدتا سه دلیل دارد گفت: یک دلیل این است که در برخی مناطق که داوطلب ریاضی کم است به حدنصاب تشکیل کلاس نمیرسد، مثلا سه یا چهار دانش آموز داریم و خود به خود برای آنها کلاس تشکیل نمیشود. یک علت دیگر عدم علاقه است و عمدتا به این دلیل است که کمتر منجر به اشتغال میشود.
عمادی ادامه داد: یک علت دیگر هم ترس از ریاضی است. حجم بالای محتوا و کار بیشتری که این درس نیاز دارد یک ترس را بوجود آورده؛ البته در گذشته گرایش بیشتر بود زیرا زمینه اشتغال وجود داشت و بچهها رنج ریاضی را میپذیرفتند.
وی با اشاره به اینکه ما با ایجاد زمینههای اشتغال و امید به آینده و با تجدید نظر در محتوای کتب ریاضی که بیشتر نیازها را پوشش دهد به دنبال افزایش گرایش به سمت ریاضی هستیم گفت: همچنین با تشکیل کلاسهای کم تعداد میتوانیم رشته ریاضی پوشش دهیم. هر سه هدف را در برنامههایمان داریم و پیگیر آن در تعاملات فرابخشی هستیم.
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش افزود: بارها خطر کاهش گرایش به رشته ریاضی را گوشزد و اعلام کردم که آینده مهندسی در خطر است.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از سایت خبری جی پلاس ، تاریخ انتشار: 13آبان 1397 ، کدخبر: 1048969،www.jamaran.ir
خب خداروشکر! البته امیدوارم درست باشه هرچند الان که همه مهدسا به بیکاری رسیدن
وقتی دولت هیچ اقدامی برای اشتغالزایی مهندسین نمیکنه همین وضعیت هم پیش میاد
یک مهندس باید حجم بالایی از مطالب رو بخونه و مدرکشو بگیره و موقع کار اگه شانس بیاره صنعت سرپا باشه و کار گیرش بیاد باید تو یه کارخونه از کارگرای بی سواد کارخونه بیشتر کارکنه و به همون اندازه مزد بگیره که درحال حاضر نصف حقوق ماهانه یک پرستار هم نمیشه. توصیه من به عزیزانی که میخوان انتخاب رشته کنن اگه خدایی نکرده میخوان ریاضی رو انتخاب کنن برن پیش یه نفر یه سال شاگردی کنن بهتر از اینه که عمرشونو حیف و میل کنن. کشور ما زمانی نیاز به مهندس پیدا میکنه که دیگه ماهایی که الأن زنده ایم اون موقع زنده نخواهیم بود. به امید موفقیت برای همه جوونا.