پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 25
کد خبر: ۱۷۴۰۲۲
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۱

«استانی شدن ‌انتخابات مجلس» سبب تقویت منافع ملی می‌شود

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ‌با اشاره به استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: «استانی شدن ‌انتخابات مجلس» سبب تقویت منافع ملی می‌شود.

شعارسال: سلمان خدادادی ، با اشاره به استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس این طرح، انتخابات به صورت استانی برگزار می‌شود و اتفاقات مثبتی و خوبی می‌تواند در کشور روی دهد چرا که موجب سوق دادن نگاه‌ها به سمت نگاه‌های ملی و استانی و تقویت منافع ملی می‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا با این طرح موافق است یا خیر؟ تاکید کرد: بنده در مجلس ششم، هفتم و هشتم نیز موافق این طرح بوده و هستم و با اجرای این طرح مسائل بخشی نگری و جزئی برداشته می‌شود.

نماینده مردم ملکان درمجلس شورای اسلامی، در ادامه خاطر نشان کرد:اجرای این طرح سبب می‌شود که وظایف قانونی نمایندگان نهادینه شود و نمایندگان استان بیشتر به دو وظیفه اصلی خود یعنی قانون‌گذاری و نظارت توجه کنند.

خدادادی یادآور شد: با اجرای این طرح شوراهای شهر و روستا به عنوان پارلمان محلی عمل می‌کنند و تغییراتی در قانونی اعمال می‌شود و مردم توقعات، نیازها و پیگیری‌های منطقه خود را در شوراهای اسلامی انجام می دهند وساختارها نیز اصلاح می‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا با اجرای این طرح در حق شهرستان‌های کوچک اجحاف می‌شود. یا خیر؟ تاکید کرد: عده‌ای نیز بر این باورند که شهرستان‌های کوچک فاقد نماینده می‌شود ولی بنا بر مواد این طرح از هر حوزه انتخابیه نامزدهایی که حداقل 10 یا 20درصد آراء حوزه انتخابیه را کسب کنند و بالاترین رأی را در استان داشته باشند به عنوان نمایندگان آن حوزه انتخابیه محسوب می‌شوند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد:با اجرای طرح استانی شدن انتخابات مجلس،احزاب و تشکل‌ها بیشتر می‌توانندنقش آفرینی کنند.

خدادادی در پایان با تقدیر از زحمات 14 ماهه استاندار سابق آذربایجان شرقی ابراز کرد:خدابخش فردی موفق ،تعاون گرا و پیگیر بوده و در راستای رفع موانع تولید و کسب و کار زحمات زیادی کشیده و بسیاری از گره‌ها را باز کرد و پور محمدی استاندار جدید آذربایجان شرقی نیز فردی توانمند و علمی بوده و امیدواریم از افراد توانمند و تخصصی در حوزه مدیریتی استان استفاده کنند.


سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته خبرگزاری تسنیم ،تاریخ انتشار: 13آذر 97، کدخبر:1890677 ،www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
برگزیده ها
نشست قالیباف با مدیران رسانه
کدام رسانه ها غائبند؟

نشست قالیباف با مدیران رسانه

سفارت قدیم، موزه ای جدید
لانه ای برای جاسوسی:

سفارت قدیم، موزه ای جدید

نماز جمعه نصر
۱۳ مهرماه ۱۴۰۳:

نماز جمعه نصر

ابراز همدردی در تهران
در مقابل سفارت لبنان:

ابراز همدردی در تهران

پزشکیان و اصحاب رسانه
اولین نشست خبری :

پزشکیان و اصحاب رسانه

رای به کل کابینه۱۴
رای اعتماد مجلس۱۲:

رای به کل کابینه۱۴

خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین