پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۳۰۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵
سخنگوی وزارت خارجه درباره اظهارات تهدید آمیز اخیر نتانیاهو، گفت: به رژیم اشغالگر قدس و به ویژه نخست وزیر آن هشدار می‌دهیم که پا را از گلیم تان فراتر نگذارید.قاسمی افزود: جمهوری اسلامی ایران کشوری توانمند است و چیزی را که بیان می‌کند نیز بسیار درست و دقیق است لذا سخنان نخست وزیر این رژیم گزافه گویی و تبلیغ بی جاست.

شعار سال: بهرام قاسمی درباره اظهارات تهدید آمیز اخیر نتانیاهو مبنی بر اینکه اگر ایران نیروهای نظامی خود را سریعا از سوریه خارج نکند، این رژیم به حملات خود به مواضع ایران ادامه می‌دهد، گفت: جمهوری اسلامی ایران یگان و نیروی نظامی- با مفهوم منفی تبلیغات دشمنان- در سوریه ندارد بلکه نیروهای مستشاری ایران بنا به درخواست دولت رسمی سوریه در این کشور حضور دارند.

وی افزود: نیروهای مستشاری ایران سالیان متمادی در کنار ارتش، جبهه مقاومت و مردم سوریه به آزادسازی سرزمین‌های سوری از چنگال تروریست‌ها کمک کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: به رژیم اشغالگر قدس و به ویژه نخست وزیر آن هشدار می‌دهیم که پا را از گلیم تان فراتر نگذارید و سخنان نامربوط، غلط و بی جا بر زبان نرانید، چون ما هرگز چنین اجازه‌ای به شما نخواهیم داد.

وی گفت: ایران تهدیدپذیر نیست، در صورت نیاز به آنان خواهیم آموخت که چگونه سخن بگویند و حرکت کنند.

قاسمی افزود: جمهوری اسلامی ایران کشوری توانمند است و چیزی را که بیان می‌کند نیز بسیار درست و دقیق است لذا سخنان نخست وزیر این رژیم گزافه گویی و تبلیغ بی جاست.

وی گفت: اگر نتانیاهو توانمند بود مسئله فلسطین و موضوع مقاومت را حل می‌کرد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته خبرگزاری مهر تاریخ انتشار 26 دی 97، کدخبر: 4515263، www.mehrnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۷
0
0
کلا این اسرائیلی ها پاشون رو می خوان همه جا بذارن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین