پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۵۲۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با کاهش 40 درصدی بودجه سالانه ستاد توسعه زیست فناوری در لایحه پیشنهادی سال آینده، بسیاری از فعالیت های این حوزه در کشور مختل یا متوقف می شود

شعارسال: دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با کاهش 40 درصدی بودجه سالانه ستاد توسعه زیست فناوری در لایحه پیشنهادی سال آینده، بسیاری از فعالیت های این حوزه در کشور مختل یا متوقف می شود.

مصطفی قانعی ر افزود: بودجه ستاد زیست فناری در سال 97، حدود 19 میلیارد تومان بوده است که متاسفانه در لایحه بودجه پیشنهادی سال آینده با کاهش 40 درصدی، 13 میلیارد تومان در نظرگرفته شده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به نیروی انسانی متخصصی که در این حوزه داریم، قطعا می توانیم محصولات ساخته شده در داخل را جای محصولات وارداتی در این حوزه قرار دهیم؛ اگر دولت بودجه های زیستی را به اندازه کافی و بر اساس مدلی که ستاد توسعه زیست فناوری ارایه کرده است، ارایه دهد، طی سال های آینده از خروج 200 تا 300 میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری می شود.
قانعی یادآور شد: این امر صرفه اقتصادی بسیار خوبی برای دولت دارد؛ ستاد توسعه زیست فناوری از جمله ستادهایی است که نمی گوید از دولت پول می خواهیم، بلکه می خواهیم به دولت کمک کنیم و این امر را با تولید 22 قلم دارو اثبات کرده ایم.
وی گفت: در این ستاد فقط توسعه فناوری و تولید پیگیری می شود؛ بنابراین هر کاهشی در بودجه این ستاد منجر به کاهش توسعه فناوری و تولید خواهد شد. در این حوزه مواردی مورد توجه قرار داده شده است که به کشور وارد می شود و با کاهش بودجه و توقف فعالیت ها در این حوزه تداوم واردات را خواهیم داشت.
وی یادآور شد: تاکنون با توجه به فعالیت های صورت گرفته در این ستاد حدود یک میلیارد دلار از محل تولید داخل صرفه جویی ارزی شده است.
ستاد توسعه زیست فناوری یکی از 12 ستاد تحت نظارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار6 بهمن 97 ، کدخبر: 83182067، www.irna.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
0
0
یکی از فناوری‎های پیشرفته، بیوتکنولوژی یا فناوری زیستی است که به مدد پیشرفت‎های چشمگیر در حوزه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی توانمندی‎های فراوانی را برای تولید محصولات متنوع در دسترس بشر قرار داده است. با توجه به روند رو به رشد افزایش جمعیت، تامین مواد غذایی برای این جمعیت فزاینده بسیار حائز اهمیت است و این امر ‎باید از طریق کشاورزی پایدار رخ دهد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین