پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۵۵۹۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۹
رییس شورای عالی استان ها گفت: با پیگیری های به عمل آمده 3200 میلیارد تومان سهم مالیات ارزش افزوده که قرار بود از بودجه شهرداری ها کم شود به بودجه شهرداری ها بازگشت.وی ادامه داد: شورای نگهبان با این امر مخالفت می کند و مقرر می شود این موضوع مجددا در مجلس شورای اسلامی رای گیری شود. با پیگیری هایی که از سوی شورای عالی استان ها و شورای شهر تهران صورت گرفت سبب شد امروز در رای گیری نمایندگان این میزان اعتبار به بودجه شهرداری بازگردد.

شعار سال: مرتضی الویری در یکصد و نوزدهمین جلسه شورا با اعلام این خبر گفت: در لایحه دولت مقرر شده بود که 3200 میلیارد تومان از بودجه شهرداری ها که مربوط به مالیات ارزش افزوده می شود کم شود که این امر در رای گیری اولیه در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده بود.

وی ادامه داد: شورای نگهبان با این امر مخالفت می کند و مقرر می شود این موضوع مجددا در مجلس شورای اسلامی رای گیری شود. با پیگیری هایی که از سوی شورای عالی استان ها و شورای شهر تهران صورت گرفت سبب شد امروز در رای گیری نمایندگان این میزان اعتبار به بودجه شهرداری بازگردد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته سایت خبری اسکان نیوز تاریخ انتشار7 بهمن 97، کدخبر: 17267، www.eskannews.com


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۰
0
0
شهرداری با این همه درآمد جالبه که به زمین و زمان هم بدهکاره!
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین