پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۵۶۵
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۵
وزیر سابق اطلاعات گفت: حزب‌الله به عنوان یک گروه منسجم ضربه سختی به اسرائیل می‌زند.
شعار سال:
حجت‌الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی  درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی نسبت به ایران عنوان داشت: تهدیدات اسرائیل عربده‌کشی و هیچ  اهمیتی ندارد.

وی ادامه داد: حزب‌الله به عنوان یک گروه منسجم و متوکل ضربه سختی به اسرائیل می‌زند و صهیونیست‌ها در جنگ 33 روزه شکست‌ سختی خوردند.

وزیر سابق اطلاعات در پایان خاطرنشان کرد: آنها برای اینکه خود را نشان دهند از این قبیل تهدیدات مطرح می‌کنند که جز عربده‌کشی هیچ اهمیتی دیگری ندارد.

گفتنی است مقامات رژیم صهیونیستی در ادوار مختلف تهدیدات متنوعی را ضد ایران مطرح کردند که با واکنش شخصیت‌های لشکر و کشوری مواجه شدند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار 10 خرداد 1395، کد مطلب:5628590 : www. yjc.ir




اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین