پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۹۰۵۴۲
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۱:۳۶
تعداد دانشمندان ایرانی شاغل در ناسا از مواردی است که در سال های اخیر سوژه بزرگنمایی ها و دروغپردازی های مضحکی در فضای مجازی و برخی سایتهای خبری شده است.

شعارسال: دکتر فیروز نادری که سه سال پیش، پس از ۳۶ سال فعالیت در ناسا بازنشسته شد، عالی ترین و پرافتخارترین دانشمند ایرانی فعال در ناسا بوده که مسوولیت ها و پست های مهمی چون مدیریت برنامه‌های اکتشافات مریخ، معاونت و مدیریت ارشد برنامه‌ریزی مرکز آزمایشگاه پیشرانش جت (JPL) ناسا و طراحی چشم‌انداز راهبردی پنج تا ۲۰ ساله این مرکز را عهده دار بوده و اوایل سال ۲۰۱۶ در حالی که مدیر پژوهش‌های روباتیک منظومه خورشیدی ناسا بود با درخواست بازنشستگی از بزرگترین سازمان فضایی جهان خداحافظی کرد.

دکتر نادری در پستی اینستاگرامی، شمار واقعی دانشمندان و کارکنان ایرانی تبار شاغل در ناسا را حدود ۲۵۰ نفر عنوان کرده که یک درصد جمعیت ۲۵ هزار نفری کارکنان این سازمان را تشکیل می دهد.

ناسا که در سال ۱۹۵۸ تشکیل شده دارای ۱۰ مرکز در ۱۰ منطقه مختلف آمریکاست که هر یک روی نوع خاصی از کارها متمرکز شده مثلا پرتاب راکت ها از فلوریدا، آموزش و عملیات فضانوردان در تگزاس و اکتشافات رباتیک عمدتا در مریلند و کالیفرنیا صورت می گیرد.

به گفته دکتر نادری در مرکزیت ناسا در واشنگتن که فعالیت های مدیریتی – غیرتکنیکی – آزانس فضایی آمریکا را عهده دار است حدود دو هزار نفر فعالیت دارند.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت دیده بان علم ایران، تاریخ انتشار:30بهمن1397 ، کدخبر: 43299: www.isw.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین