پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 08
کد خبر: ۱۹۱۳۱۳
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۲
رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور با بیان انیکه تب مدرک‌گرایی تاحدودی کاهش یافته است، گفت: امسال سیستم جدیدی را طراحی کردیم که بتوانیم درصد سوابق تحصیلی را در پذیرش دانشگاه‌ها افزایش دهیم.

شعارسال : ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور  دانشگاه  بیان داشت: روند کاهشی برای ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها نداریم؛ اما روند کاهشی داوطلب داریم و ورود به دانشگاه مقداری سهل و آسان شده؛ علاوه بر اینکه در کنکور امسال ۸۵ درصد ظرفیت را خارج از فرآیند کنکور جذب کردیم و انتظار داریم استرس‌ها کمتر شود.

وی در رابطه با حذف کنکور گفت: بحثی که وجود دارد، این است که باید جایگزین مناسبی برای کنکور ایجاد شود؛ زمانی که کنکور حذف شد، باید براساس چه معیاری دانشجو‌یان در پزشکی و یا... تحصیل کنند؟ این جایگزین تعیین می‌کند.

رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور ادامه داد: قانون سنجش و پذیرش دانشجو تکلیفی ایجاد کرده بود که ۸۵ درصد ظرفیت آن انجام شد و سوابق تحصیلی هم اگر پوشش آن برای رشته‌های با آزمون بیشتر شود، قطعا افزایشی خواهد بود. امسال سیستم جدیدی طراحی کرده ایم که امیدواریم جواب بدهد تا بتوانیم در این مسیر ضمن افزایش رشته‌های با سوابق تحصیلی، درصد تاثیر سوابق تحصیلی را رشد دهیم.

خدایی دلیل کاهش داوطلبان شرکت کننده در کنکور دکتری را افزایش ظرفیت دانست و تصریح کرد: نسبت به ۴ یا ۵ سال گذشته ظرفیت ما روند افزایشی داشته و بین ۲۲ هزار یا ۲۴ هزار نفر با احتساب دانشگاه آزاد ظرفیت دکتری داریم از طرفی هم مقداری تب مدرک گرایی کمتر شده و با توجه به بحث اشتغال، فضای اجتماعی جامعه انتظار داریم که روند پشت کنکوری‌های ما کاهش پیدا کند.

شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجو،تاریخ انتشار:5 اسفند 1397،کدخبر:747937،snn.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین