محمد رستمی افزود: آتش نشانی یاسوج با این وضعیتی که دارد ساختمانهای سه طبقه به بالاتر را جوابگو نیست.
وی اظهار کرد: چند سال است که این موضوع را از طریق مکاتبه، رسانه ها و حضور با مسئولان کشوری و استانی پیگیری کردهایم اما تاکنون به نتیجهای نرسیدیم بطوری که هم اکنون برای خرید آن بیش از 18میلیارد تومان اعتبار نیاز است. البته در صورتی که همچنان اقدامی صورت نگیرد قیمت این نردبان بالاتر هم خواهد رفت. آیا برای مرکز یک استان و جان مردم این میزان اعتبار، پول زیادی است؟
نیازمند توجه ویژه مسئولان کشوری هستیم
رستمی تصریح کرد: استان با محدودیت مالی و اعتباری مواجه است و خرید نردبان از سوی استانداری استان امکان پذیر نیست که نیاز به توجه ویژه مسئولان کشوری سازمان دهیاری ها، وزارت کشور، سازمان شهرداریها، مدیریت بحران کشور دارد. تقاضای نگاه ویژه به یاسوج، مرکز استان همچون سایر مراکز استانها داریم چراکه استان کهگیلویه و بویراحمد کوهستانی و صعب العبور، حادثه خیز و گردشگر پذیر است . از مسئولان کشوری درخواست داریم تا مشکلات آتش نشانی این شهر را حل کنند.
آتش نشانی یاسوج جوابگوی ساختمانهای سه طبقه به بالا نیست
وی ادامه داد: اگر در مجتمع ها و ساختمانهای سه طبقه به بالا که در استان تعدادشان کم نیست اتفاقی رخ دهد آتش نشانی یاسوج نمیتواند جوابگو باشد و باید از خارج استان کمکها برسد که در این شرایط باید منتظر اتفاقات ناگوار باشیم.
مدیرعامل آتش نشانی یاسوج عنوان کرد: امکانات و تجهیزات آتش نشانی یاسوج بعنوان مرکز استان اصلا جوابگو نیست و در مقایسه با سایر مراکز استانها صفر است. در سایر استانها در صورت وقوع آتش سوزی در منزل مسکونی سه دسگاه خودرو و حداقل 10نفر نیروی عملیاتی حضور می یابند اما در این استان تنها میتوانیم یک دستگاه خودرو با یک راننده و یک آتش نشان اعزام کنیم.
آتشنشانان یاسوج لباس ضد حریق ندارند
رستمی بیان کرد: به علت کمبود نیرو و امکانات در مواقع آتش سوزی مجبور می شویم که از تیمهای تخصصی امداد کوهستان و غواصی آتش نشانی برای خاموش کردن آتش سوزی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: آتشنشانان یاسوج اصلا لباس ضد حریق ندارند بلکه لباس عملیاتی عادی دارند.
مدیرعامل آتش نشانی یاسوج افزود: وضعیت 16شهر استان از یاسوج بدتر است بطوریکه حتی از نیروهای آتش نشانی در سایر بخشهای شهرداریها استفاده می شود و بلعکس.
هر لحظه باید منتتظر فاجعه باشیم...!
رستمی در ادامه افزود: با این وضعیت باید فکری اساسی برای تجهیزات آتش نشانی استان کهگیلویه و بویراحمد شود چراکه اگر یک آتش سوزی جدی رخ دهد فاجعه رخ می دهد.
وی گفت: یکی دیگر از مشکلات آتش نشانی یاسوج در موقع آتش سوزی شدید نداشتن حتی یک دستگاه تانکر آبرسان است.
مدیرعامل آتش نشانی یاسوج با توجه به اینکه شهرستان گچساران نفت و گاز خیز است در صورت وقوع آتش سوزی مهیب و نیاز به کمک آتش نشانی های دهدشت و چرام با چه امکاناتی باید به کمک بیایند؟ آیا با خودرو 3هزار لیتری می توانند کمکی کنند؟
رستمی افزود: مسئولان سازمان شهرداری ها و مدیریت بحران کشور نماینده ای را به همراه رسانه ها جهت بازدید از ایستگاه مرکزی یاسوج اعزام کنند تا از نزدیک امکانات و تجهیزات ما را ببینند. با این وضعیت در صورتی که یک حادثه جدی در جمعه بازار رخ دهد امکانات و تجهیزات ما جوابگو نخواهند بود.
مجهز شدن روستاهای پرجمعیت به خودرو و تجهیزات آتش نشانی
وی اظهارکرد: از فرمانداری، بخشداری و دهیاریهای استان انتظار داریم که به فکر مجهز شدن روستاهای پرجمعیت استان بخصوص روستاهای دشترم، جلیل و بابکان و کاکان در شهرستان بویراحمد به خودرو و تجهیزات آتش نشانی باشند.
مدیرعامل آتش نشانی یاسوج تصریح کرد: بالابر مفصلی داریم که هیچ کاربردی در اطفاء حریق و آتش سوزی ها ندارد. امسال تعدادی لباس عملیاتی، کلاه و غواصی از سوی استانداری و شهرداری خریداری شد جای تشکر دارد اما اصلا کفاف نمی دهد.
وی اضافه کرد: در حاضر در سطح شهر یاسوج 3 ایستگاه عملیاتی، 53 نیرو شامل 43 نفر عملیاتی و 10 نفر ستادی داریم. در صورتی که جمعیت شهر یاسوج را 150 هزار نفر حساب کنیم نرمال است اما با احتساب مناطق حاشیه شهر از جمله مادوان و بلهزار و سرآبتاوه و تلخسرو (جمعیت 250 هزار نفری) دو ایستگاه دیگر نیاز داریم.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا ، تاریخ انتشار: 15اسفند 97، کد خبر:www.isna.ir ، 97121507961