پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۳۲۸۶
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۰
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه سال گذشته 100میلیارد تومان اعتبار برای مجهز کردن آتش نشانی های سراسر کشور اختصاص داده شد، گفت: مجلس به دنبال تخصیص بودجه مورد نیاز آتشنشانی ها بوده و هست.

شعارسال: «محمدمهدی مفتح» نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: خوشبختانه سال گذشته در راستای مجهز کردن ایستگاه های آتش نشانی سراسر کشور 100میلیارد تومان اختصاص داده شد.

وی اظهار کرد: این بودجه از محل منابع درآمدی مواد 10 و 12 تأمین می شود.

مفتح افزود: مجهز شدن آتشنشانی های کشور به تجهیزات مدرن یک ضرورت است و مجلس به دنبال تخصیص بودجه مورد نیاز آتشنشانی ها بوده و هست.

«حبیب مومیوند» فرماندار تویسرکان در این مراسم گفت: با فرهنگ سازی انجام شده، شاهد کاهش بیش از ۹۵ درصدی آتش سوزی مراتع و اراضی شهرستان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته بودیم.

«محمد خدابخشی» مسئول آتش نشانی تویسرکان هم در حاشیه این مراسم  ، از فراهم شدن امکانات لازم برای آموزش داوطلبین درخصوص چگونگی مواجه شدن با خطراتی ازجمله آتش سوزی ها خبر داد و گفت: تمام تلاش ما بر این است تا بتوانیم سطح آموخته های خانواده ها در رویارویی با خطرات احتمالی را ارتقاء ببخشیم.

به گزارش رودآور؛ به مناسبت هفتم مهرماه روز آتشنشانی و ایمنی نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و اعضای شورای اسلامی و تعدادی از مدیران دستگاه های اجرایی با آتش نشانان این شهرستان دیدار کردند.


سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، تاریخ انتشار: 7مهر1396، کدخبر: 1204123: www.dana.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین