پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۰۵۱
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۹
یک مقام آگاه در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اطلاعات فاش شده کاربران یکی از اپراتورهای تلفن همراه کشور در تلگرام مربوط به دو سال پیش است و تازه نیست ولی این موضوع با همکاری پلیس فتا و وزارت ارتباطات پیگیری می شود.

شعار سال:

این مقام آگاه که خواست نامش فاش نشود، امروز جمعه افزود: دو سال پیش اطلاعات کاربران این اپراتور تلفن همراه به سرقت رفت که اقدام برای شناسایی نقطه نفوذ و برخورد با آن صورت گرفت.
وی خاطرنشان کرد: اکنون این اطلاعات توسط فردی و با طراحی یک رباط در تلگرام مجدد منتشر شده و زمینه را برای سوء استفاده از این اطلاعات فراهم آورده است.
این مقام آگاه یادآور شد: فایل اطلاعاتی که فرد سوء استفاده کننده افشا کرده، شامل اطلاعات تازه ای نیست اما با این حال، با همکاری پلیس فتا، اقدام لازم برای شناسایی فرد متخلف انجام خواهد شد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ايرنا، تاریخ انتشار11تیر 1395 ، کد مطلب:82132603: www. irna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین