پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۲۲۹۸۸۱
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۱
این طرح معامله تسلیحات برمبنای داد و ستد کالا یکی از بخش‌های یک برنامه سیاستگذاری دفاعی ۱۰ ساله مالزی است که قرار است امسال در پارلمان این کشور مطرح شود و به گفته محمد سابو محور آن تقویت قابلیت‌های نیروی دریایی مالزی از جمله در آب‌های مورد مناقشه دریای چین جنوبی است.
شعار سال:این طرح معامله تسلیحات برمبنای داد و ستد کالا یکی از بخش‌های یک برنامه سیاستگذاری دفاعی ۱۰ ساله مالزی است که قرار است امسال در پارلمان این کشور مطرح شود و به گفته محمد سابو محور آن تقویت قابلیت‌های نیروی دریایی مالزی از جمله در آب‌های مورد مناقشه دریای چین جنوبی است.

مالزی اعلام کرده، مشغول مذاکراتی با دست کم شش کشور برای دریافت سلاح و تجهیزات نظامی بر مبنای داد و ستد کالا و صادر کردن روغن پالم در ازای آن به این کشور‌ها است.

 مالزی در سال‌های اخیر تلاش داشته تا تجهیزات نظامی و تسلیحات خود را نوسازی و به‌روزرسانی کند، اما در سال جاری بودجه نظامی خود را کاهش داد و این مساله موجب اخلال در مسیر نوسازی و جایگزینی کشتی‌های نیروی دریایی این کشور شد؛ کشتی‌هایی که برخی از آن‌ها به مدت ۳۵ سال و یا بیشتر مشغول خدمت در ارتش مالزی بوده‌اند.

به نوشته خبرگزاری رویترز، محمد سابو، وزیر دفاع مالزی اظهار کرد، هزینه‌ها یک مانع بزرگ برای نوسازی تسلیحات و تجهیزات ارتش مالزی بوده‌اند، اما معامله کردن بر مبنای صادرات روغن پالم برای دریافت این تجهیزات می‌تواند مجاری جدیدی را در پیش روی ما قرار دهد.

محمد سابو در ادامه خاطرنشان کرد، مذاکرات بر سر معامله بر سر تسلیحات با روغن پالم با کشور‌های چین، روسیه، هند، پاکستان، ترکیه و ایران شروع شده است.

وزیر دفاع مالزی در مصاحبه‌ای گفت: این بسیار مورد خواست ما است اگر که آن‌ها حاضر به پذیرفتن معامله پایاپای به ازای دریافت پالم باشند. ما حجم فراوانی روغن پالم داریم.

مالزی و اندونزی دو تولید کننده نخست روغن پالم در جهان هستند و بالغ بر ۸۵ درصد از روغن پالم مصرفی جهان را تولید می‌کنند. از این روغن عمدتا در صنایع غذایی استفاده می‌شود، اما در کنار آن برای تولید کالا‌های بهداشتی و آرایشی نیز مصرف دارد.

وزیر دفاع مالزی در ادامه تاکید کرد، او فعلا نمی‌تواند در خصوص میزان حجم روغن پالمی که این کشور برای معامله در ازای تسلیحات و تجهیزات مد نظر دارد، صحبت کند.

به گفته این مقام دولت مالزی، این کشور تمایل دارد علاوه بر دریافت کشتی‌های جدید، هواپیما‌های شناسایی دوربرد، پهپاد و قایق‌های تندرو نیز دریافت کند.

این طرح معامله تسلیحات برمبنای داد و ستد کالا یکی از بخش‌های یک برنامه سیاستگذاری دفاعی ۱۰ ساله مالزی است که قرار است امسال در پارلمان این کشور مطرح شود و به گفته محمد سابو محور آن تقویت قابلیت‌های نیروی دریایی مالزی از جمله در آب‌های مورد مناقشه دریای چین جنوبی است.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تحلیلی فرارو،تاریخ انتشار:5شهریور1398،کدخبر:410008،fararu.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین