استاندار مرکزی با اشاره به مراحل ساخت و پیشرفت فیزیکی تصفیهخانه محلات گفت: عملیات فیزیکی تصفیهخانه محلات به پایان رسیده و ظرف مدت کمتر از یک ماه همزمان با سفر ریاست جمهوری به استان افتتاح شده و به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی در خصوص مشکلات انتقال آب به مناطق مرتفع شهرستان و تمهیدات اندیشیده شده در این خصوص افزود: تمهیداتی اندیشیده شده تا در نقاط مرتفع شهر به همراه منطقه پایین محلات آبرسانی کامل انجام شود و این مهم در قالب ایجاد یک خط لوله حدود سه کیلومتری انتقال آب انجام خواهد شد. این پروژه از محل منابع در اختیار در استان با پیگیریهای فرماندار و نماینده شهرستان انجام خواهد شد و نگرانی مردم در بخش بالایی محلات را مرتفع میکنیم.
زمانی قمی افزود: امید است بخش نهایی پروژه آبرسانی به بخش بالای محلات شروع شود و در یک بازه زمانی مطلوب و رضایتبخش به سرانجام برسد .
وی با اشاره به حق مردم از بهرهمندی از آب شرب سالم گفت: آب شرب سالم و بهداشتی حق مردم است و طبیعتا دولت در این راستا باید گام بردارد
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از روزنامه همدلی صفحه 7 ، تاریخ انتشار: دوشنبه 4 مرداد 1395، شماره 375.