پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۱۱۸۶
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۳:۴۰

آمارنامه دارویی در کما!!!

با گذشت بیش از شش ماه از سال ۱۳۹۸، سازمان غذا و دارو هنوز اقدامی برای انتشار آمارنامه جدید دارویی کشور نکرده است.

شعارسال: این در حالی است که انتشار آمارنامه دارویی می‌تواند باعث ایجاد شفافیت در بازار دارویی کشور شود و همچنین مبنایی مهم برای تصمیم‌گیری شرکت‌های دارویی باشد.

ضرورت شفافیت در حوزه دارو موضوعی است که طی چند ماه اخیر بارها و بارها از سوی وزیر بهداشت مطرح شده است.

آخرین آمارنامه دارویی منتشر شده مربوط به ۸ ماهه سال ۱۳۹۷ است و بعد از آن تاکنون هیچ اطلاعات جدیدی در این زمینه از سوی سازمان غذا و دارو منتشر نشده است.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت دارایان، تاریخ انتشار: 28مهر1398 ، کدخبر: 24760: www.daraian.com


خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین