پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۹۵۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۳

جلوی خروج مصالح ‌از گلستان گرفته شد

استاندار گلستان گفت: تمامی چادرها در مناطق سیل‌زده برچیده شده و فقط ۵ چادر در شهرستان آق‌قلا وجود دارد که بر اساس تعهد پیشین تا پایان آذر منازل مسکونی این خانواده‌ها نیز تحویل داده خواهد شد.

شعار سال: هادی حق‌شناس شامگاه سه‌شنبه در گفت‌وگویی خبری درباره آخرین وضعیت بازسازی مناطق سیل‌زده استان گلستان اظهارداشت: عملیات پی کنی 92 درصد واحدهای آسیب‌دیده از سیل انجام شده است و 50 درصد واحدها نیز به مرحله سقف رسیده‌اند.

وی گفت: تلاش ما براین است تا پایان امسال تمامی واحدهای مسکونی سیل‌زدگان را به صاحبان آنها تحویل دهیم.

استاندار گلستان ادامه داد: تمامی چادرها در مناطق سیل‌زده برچیده شده و فقط 5 چادر در شهرستان آق‌قلا وجود دارد که بر اساس تعهد پیشین تا پایان آذر منازل مسکونی این خانواده‌ها نیز تحویل داده خواهد شد.

وی افزود: با توجه به نیاز مصالح برای ساخت واحدهای مسکونی سیل‌زدگان دستور ممنوعیت خروج مصالح از استان صادر شده و روند رو به بهبود است.

حق‌شناس با اشاره به لایروبی رودخانه‌های استان هم گفت: به‌رغم مشکلات اعتباری تاکنون 55 کیلومتر از مسیر 200 کیلومتری رودخانه قره‌سو و 85 کیلومتر از مسیر 715 کیلومتری گرگانرود لایروبی شده و ادامه این لایروبی‌ها در حال انجام است.

وی درباره مرمت راه‌ها در مناطق سیل‌زده استان نیز بیان داشت: در 97 نقطه از راه‌های استان بر اثر سیلاب بریدگی ایجاد شده بود که 95 مورد اصلاح شده و 2 مورد پل و کانال با همکاری پیمانکاران آب منطقه‌ای ایجاد می‌شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ 20 آذر 98، کد مطلب: 2157761: www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
0
0
چرا ما خودمون رحم نداریم اخه استانی که الان خودش به شدت نیازمند چرا یه عده به فکر پول بیشتر از مصیبت هاییی ان که به مردم وارد شده
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین